FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mix în vestiar » Cum au decurs primele discuţii ale lui Flavius Stoican cu jucătorii după revenirea la Dinamo

La 1-3 cu Pandurii, Grozav a marcat primul său gol în tricoul alb-roșu
La 1-3 cu Pandurii, Grozav a marcat primul său gol în tricoul alb-roșu

Articol de , - Publicat sambata, 14 martie 2015 00:00 / Actualizat vineri, 13 martie 2015 23:10

Flavius a dialogat la Săftica cu fiecare dintre jucători şi i-a motivat pe cei noi, dorind să nu fie acuzat că îi promovează doar pe cei care au susţinut revenirea sa la Dinamo. A glumit cu Naumovski, care-l criticase public, l-a lăudat pe Elhamed, spunîndu-i că e cel mai bun din Liga 1, vrea să-l readucă pe Grozav la ”naţională”.

"Am plecat trist în noiembrie, mă întorc bucuros", a spus Stoican la come-back-ul în Ştefan cel Mare. "Antrenamentele sînt o plăcere, e o altă atmosferă, ţi-e drag să lucrezi chiar dacă sîntem conştienţi că n-are cum să-i bage pe toţi să joace", au comentat fotbaliştii care au jucat în precedentul mandat al lui Flavius. Acesta a încercat de la prima şedinţă de pregătire să-şi apropie şi jucătorii sosiţi în mercato de iarnă.

A vorbit cu fiecare în parte. Conversaţie pe un ton destins. Iată cîteva din dialoguri! "Kiko, am înţeles că te-ai plîns în ziar că nu te băgam data trecută cînd am fost", s-a prefăcut supărat Stoican, după care a adăugat zîmbind: "Stai liniştit, am încredere în tine, de tine depinde dacă vei fi titular". Naumovski păstrează şanse să rămînă în primul "11", chiar dacă n-a avut prestaţii fericite cu ASA, 1-2, şi cu Pandurii, 1-3.

"Hatem, îmi place de tine, bravo, eşti cel mai bun mijlocaş străin din Liga 1! Ţine-o tot aşa!", i s-a adresat lui Elhamed. Iar din Grozav vrea să facă titular la echipa naţională: "E supervaloros! Dacă va fi capacitat, va fi de nivel Champions League".

6 victorii şi 3 remize a înregistrat Dinamo acasă de la ultima înfrîngere în Liga 1, 2-3 cu Viitorul, pe 7 noiembrie 2014, care a grăbit plecarea lui Stoican din Ştefan cel Mare

7-0 este cea mai mare diferenţă de scor înregistrată între Dinamo şi Ceahlăul, în favoarea "cîinilor", pe 7 decembrie 2003. E cea mai severă înfrîngere all-time în campionat în contul nemţenilor

2 ani şi 4 luni au trecut de la ultimul eşec al roş-albilor în faţa unei formaţii din Moldova, 0-1 cu FC Vaslui. Au urmat 6 victorii şi două egaluri

654946-dinamo-ceahlaul.jpg

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Fanii sînt duri
Suporterii "cîinilor" nu sînt toţi de acord cu mişcările pe banca tehnică a roş-albilor, acuzînd schimbarea rapidă a lui Mihai Teja, după doar trei etape din retur. Astfel, fanii vor să protesteze la meciul de diseară, vor avea o reacţie la stadion.

Danciu, în tribună
Ionel Dănciulescu va privi meciul de diseară de la tribuna oficială. Nu va mai sta pe bancă, de văzut care va fi viitorul directorului sportiv al "cîinilor", care este dorit doar ca director de imagine. Cîţiva ultraşi au fost joi seară la Săftica pentru a vorbi cu conducerea roş-albilor, făcînd presiuni ca Danciu-gol să rămînă la echipă. Discuţiile vizavi de fostul golgeter s-au amînat pentru zilele viitoare. În tot cazul, diseară pe bancă va sta Constantin Eftimescu, administrator al clubului.

Unde vrea Grozav
Gicu Grozav a marcat un gol pentru roş-albi, din lovitură liberă, cu Pandurii (1-3) şi a mărturisit pentru "Dinamo în Ring": "O dată cu revenirea în ţară, primul meu gînd a fost să reintru rapid în circuitul echipei naţionale. În Rusia, mi-am ieşit din ritm. Am ales-o pe Dinamo datorită concurenţei benefice. Sîntem mulţi atacanţi în lot, dar nu cantitatea primează, ci calitatea! Ne motivăm reciproc, sper să marchez din nou. Încă din copilărie, idolul meu era Marius Niculae. Este o onoare şi-o responsabilitate să joc alături de el".

Mihăiescu cu licenţa Pro
Iulian Mihăiescu, 52 de ani, s-a întors de ieri în Ştefan cel Mare, aşa cum a anunţat Gazeta de ieri, urmînd a face parte din staff-ul tehnic al lui Stoican. Fostul fundaş dreapta din marea echipă a "cîinilor" de la finele anilor '80 va fi trecut ca antrenor principal în acte întrucît are licenţă Pro. Stoican urmează cursurile pentru licenţă, la vară va intra în posesia ei.

Inbox
- Nedelcearu s-a reaccidentat, are şanse minime să prindă lotul roş-albilor diseară.
- Ceahlăul n-a cîştigat niciodată pe terenul "cîinilor"! Doar 6 remize în 17 partide.
- Nemţenii n-au pierdut în acest sezon în faţa grupărilor din Capitală: 1-0 în Ghencea, cu Steaua, şi 1-1, în Giuleşti, cu Rapid.
- Ultima victorie a nemţenilor în Liga 1 a fost pe 19 martie 2003, Ceahlăul - Dinamo 3-2. De atunci s-au mai disputat 15 meciuri, 7 remize şi 8 victorii ale "cîinilor".

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (10)
spartanul
spartanul  •  15 Martie 2015, 09:53

e penibil auzi jucatori care lau vrut inapoi ce dracu vor luca astiea care lau vrut inapoi numai stoican va sti crede cu tarie ca aducerea inapoi a lui stoican e o grseala veti vedea dar tinand cont de pretentiile lui negoita nu trebuie sa ne ingrijoram noi supoteri i hu hu

agentul0007
agentul0007  •  14 Martie 2015, 15:00

barboianu f. central si machado f. dreapta?

cristi47.reload
cristi47.reload  •  14 Martie 2015, 13:49

Mix in vestiar - au facut trenuletul

Vezi toate comentariile (10)
Comentează