FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM, flatat de o declaraţie a lui Gigi Becali » Mesajul postat de managerul Stelei

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iunie 2013 00:00 / Actualizat marti, 18 iunie 2013 15:33

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, a fost extrem de încîntat de una dintre declaraţiile oferite de Gigi Becali, ieri, la Tribunalul Bucureşti.

"Poate că restul afacerilor mele se vor duce de rîpă, da, dar Steaua n-o s-o las niciodată, nici dacă va fi nevoie să-mi consum doar vorbind cu MM toate minutele în care am voie să folosesc telefonul! (G.Becali,17 iunie)", a fost mesajul managerului Stelei.

Pe lîngă această declaraţie, în speranţa că va fi eliberat pentru 3 luni, Gigi Becali a spus că deşi a lăsat clubul în grija lui MM şi a lui Reghecampf, cei doi nu pot face nimic fără sprijinul său.

Citeşte şi:

Gigi halucinant! » Patronul Stelei a oferit un nou recital cînd a trebuit să argumenteze de ce merită să-i fie suspendată pedeapsa

Citește și:

Jucătorul lui Dinamo, oprit de Poliție la 4 dimineața » Reunirea echipei avea loc la 8:30
Superliga
Jucătorul lui Dinamo, oprit de Poliție la 4 dimineața » Reunirea echipei avea loc la 8:30
Ce se întâmplă cu FC Botoșani, după ce Valeriu Iftime a câștigat alegerile locale
Superliga
Ce se întâmplă cu FC Botoșani, după ce Valeriu Iftime a câștigat alegerile locale
CFR s-a dezlănțuit! » Clujenii au anunțat al doilea transfer în 100 de minute
Superliga
CFR s-a dezlănțuit! » Clujenii au anunțat al doilea transfer în 100 de minute

Cota i s-a PRĂBUȘIT! » Revine la FCSB după un sezon foarte slab, Becali îi schimbă postul

Leonard Doroftei explică cum a slăbit 20 de kilograme într-un timp record: „Alcoolul schimbă vieți. Am avut un moment în care am luat-o razna”


Comentarii (23)
dlq1
dlq1  •  21 Iunie 2013, 07:09

boere zi domnule direct sa te inteleaga si MM, adica basit ! Azi se va da pe fata, ori...., ori NU ! Ori se bucura Stelistii si crapa de invidie etern frustratii, ori, ferit-a sfantul, au motiv sa se bucure cei care NU IUBESC FOTBALUL ROMANESC! Prima persoana care m-a felicitat pentru ca eram stelist, cand abia se terminase meciul si Steaua era detinatoarea cupei campionilor europeni, a fost un sustinator infocat al echipei Dinamo ! Asta inseamna sa fii roman, sportiv si corect !! Restul,cu disparitia STELEI e dovada certa a lipsei de caracter. O echipa care a castigat titlul pe teren, n-ar trebui sacrificata pentru o idiotenie, dar UEFA tine cont si de comportamentul galeriei ultras STEAU

dihorul
dihorul  •  18 Iunie 2013, 17:04
Postat de pe 01 Ianuarie 1970, 02:00

Deja este, oameni in halate albe actioneaza deja

omar09
omar09  •  18 Iunie 2013, 14:50

cum de nu vrea BOKILA, la cea mai puternica echipa din lume , interplanetarii de la steluta? pai nu e cea mai iubita echipa.... etc. etc , vede-ti voi stelistilor, cum manca-ti voi ,bomboane agricole de la oile lui jiji ,.. in 5 ani dispareti nici pe wikipedya nu va mai gaseste nimeni,,, ha, ha,.

Vezi toate comentariile (23)
Comentează