FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, DUMINICĂ, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

MM: "Galamaz titular, nu Gardoş"

Articol de GSP - Publicat sambata, 16 octombrie 2010 00:00

Fostul manager general al Stelei din perioada 2004-2007, Mihai Stoica, a comentat echipa probabilă a roş-albaştrilor. "Sînt surprins să-l văd pe Gardoş anunţat ca titular. Eu, sincer, nu cred că Lăcătuş va renunţa la un fotbalist cu experienţa lui Galamaz, care poate ordona apărarea Stelei, pentru un fotbalist de doar 22 de ani, fără cine ştie ce experienţă la acest nivel", a spus MM la DigiSport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
ultrasulfcsb
ultrasulfcsb  •  17 Octombrie 2010, 01:40

Daca MM se duce la Dinamo imi pierd tot respectul pt el si o sa ii dau dreptate lui Piti la ceea ce a zis despre el (cu.va) In alta ordine de ideei Galamaz e iesit din forma iar Gardos este intr-o forma de invidiat si sa nu uitam fotbalisti mari se nasc in meciurile mari, niciodata nu o sa creasca daca nu i se dau sanse mai ales ca urmeaza si meciul de la Utrech

neko00
neko00  •  16 Octombrie 2010, 15:35

Geraldo e om de baza in devensiva, nu are cum sa fie rezerva. Galamaz e intr-o forma slaba, a facut niste greseli in ultimul timp, marcajul la Semedo si greseala din meciul cu Sportul de la primul gol cand se certa cu arbitrul.

steaua1986forever
steaua1986forever  •  16 Octombrie 2010, 13:59

pai...mm se duce la dinamo....normal ca ar prefera un jucator care sa se faca de ras.

Vezi toate comentariile (9)
Comentează