FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFER

MM și Dică rezolvaseră problema fundașului central, dar Gigi Becali a stricat tot în direct la TV: "Sunt fraier și nu-mi țin gura" » Cine e fotbalistul și ce șanse de reușită mai are mutarea

Articol de GSP - Publicat miercuri, 12 iulie 2017 22:13

Gigi Becali a anunțat că FCSB l-a luat pentru 300.000 de euro pe Bogdan Planici, care evoluează la Vojvodina.

Stoperul de 1.91 m este cotat la 600.000 de euro, dar transferul ar putea pica din cauza faptului că Gigi Becali a anunțat mutarea, iar impresarul nu va mai putea scoate o hârtie din club pentru această sumă.

"Am cumpărat un sârb de 25 de ani de la echipa de pe locul 3 din Serbia. Dică și MM l-au studiat ult. Eu nu l-am văzut, oricum chiar dacă mi-l arată, nu mă pricep la fundași centrali", a zis Becali la TV Sport ro.

După intervenția de la televiziunea citată, Gigi Becali a recunoscut la TV Digi Sport că a greșit.

"MM și Dică s-au focusat pe el, vrem să-l luăm. Dar vedeți? S-a complicat situația. E o mare virtute să poți să taci din gură. Dar eu sunt fraier și vorbesc aiurea. Acum că am vorbit s-ar putea să-mi ceară un milion.

Și s-ar putea să nu-l luăm pentru că nu mi-am închis gura. MM mi-a zis că-l luăm pe 300.000, dar nu mi-a zis că nu e rezolvată. Dacă sârbii nu află până mâine și apucă să-i dea hârtia, îl luăm.

Pentru că văd că-l vrea Steaua vor cere un milion, sunt convins de asta. Era supărat foc MM. Mi-a zis că-mi bat joc de munca lui. Asta e, ce să fac acum. O să-i dau un bonus lui MM pentru că e munca lui. Dar eu pe jucătorul ăla nu dau mai mult de 300.000", a zis Becali la TV Digi Sport.

Fotbalistul a fost luat de Vojvodina de la OFK Belgrad în schimbul a 400.000 de euro în urmă cu un an.

Cristian Tudor Popescu dezvăluie regula radicală pe care ar impune-o imediat în tenis: „E singura șansă pentru spectacol, să scăpăm de «bum-bum», «buf-buf»”

CSA Steaua ATACĂ după ultima decizie privind palmaresul: „FCSB a jucat ilegal în Liga 1. Cerem public LPF și FRF să explice!”


Comentarii (34)
sadiku
sadiku  •  13 Iulie 2017, 00:45

'' . E o mare virtute să poți să taci din gură. Dar eu sunt fraier și vorbesc aiurea. '' NEA JIJI ASA SUNT SI SLUJILE MATALE CARE POSTEAZA PE JSP !!!!

gicab
gicab  •  12 Iulie 2017, 22:58

Un Facebook ori email de la vojvodina are careva?

1618597915124142
Alexandru Chis  •  12 Iulie 2017, 23:41

I-am atras atentia lui Becali de nenumarate ori ca singur isi face rau si dusmani cu gura sa sloboda si cu inclinatia morbida de a epata cu aroganta sa de provincial ajuns - gratie banilor rezultati din diverse afaceri mai mult sau mai putine legale - sa creada ca totul se cumpara si ca banii tin loc de orice pe aceasta lume. Aceasta meteahna este patologica la un astfel de personaj care si-a insusit un anume bagaj lexical prin care crede ca poate lega orice fel de dialog, pe diverse teme, cu oricine. Bruma de cultura este mai mult de suprafata, el nefiind constient de marele sau handicap de educatie primara pe care nu o poate compensa cu nimic, si cu atat mai mult cu bani.

Vezi toate comentariile (34)
Comentează