FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM, conferinţă cu strigături » Cinci "maxime" ale managerului :D

Articol de GSP - Publicat marti, 24 septembrie 2013 00:00 / Actualizat marti, 24 septembrie 2013 16:56

MM Stoica a susţinut astăzi o conferinţă de presă în care a vorbit despre problemele apărute în ultima perioadă la Steaua şi la echipa naţională.

Managerul Stelei a oferit declaraţiile zilei, iar GSP.RO a selectat 5 dintre ele:

1. "Nimeni nu va cîştiga vreodată un duel verbal cu mine. Ştiu fotbal, sînt prea bun, sînt managerul Stelei! Nimeni nu ştie cît fotbal ştiu eu, nimeni în România. Nu pot fi niciodată prins în ofsaid cu nimic".

2. "Nu contează golaverajul, cu Andorra trebuie să batem doar la un gol diferenţă pentru că se vor tăia rezultatele cu ultima clasată"

3. "Cea mai bună perioadă în meciul cu Schalke a fost cu Tatu în teren. A avut procentaj 100%. Uitaţi-vă la statistici. Cine nu înţelege valoarea lui Tatu nu are legătură cu fotbalul"

4. "Niciodată după 1989 nu a existat vreo echipă de fotbal care să aibă o determinare atît de mare. Am avut ocazii peste ocazii în a doua repriză, terenul s-a înclinat, dacă nu era golul ăla al lui Uchida, ne impuneam categoric. Ce meci aţi văzut, domnilor?"

5. "Nu trebuie ca Stelei să i se facă praf programul din cauza naţionalei. E jenant ce se întîmplă! Ne simţim străini în ţara noastră! Steaua nu e locomotiva fotbalului românesc, este fotbalul românesc!"

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (131)
polistul68
polistul68  •  07 Octombrie 2013, 16:59
Postat de ertyuiop pe 25 Septembrie 2013, 12:22

am vazut ultimele 20 de minute ale conferintei de presa.......magistral, o multime de adevaruri! Cei care injura pe aici cat au vazut din conferinta? "Maximele" din haznale?

Prietene, e aberant ce spune clovnul asta....va faceti dusmani aiurea din cauza unui imbecil..el nu paote fi prins in off-side ? Ia vezi ce a declarat dupa meciul cu Legia ? avem o list cu 9 jucatori, aducem minim 5..apoi..nu mai aducem nimic, merita sa joace cei ce au calificat echipa..apoi a adus totusi 2 jucatori....ti se pare normal, sa ai atitia bani, si sa aduci o rezerva de fundas, si un atacant ca Piova ? sicenr, tu il vezi pe Piova sa aduca IN EUROPA, un plus stelei ? ori el, ori kapetanos, ori Nila...tot fara gol ramineti...dci ce a adus el in plus stelei ? Pt ce sa il cre4dem ca e cel mai bun manager ? ca l-a furat pe Jiji cum a putut ? ca nu a adus nimic valoros ?

basexu
basexu  •  25 Septembrie 2013, 12:44
Postat de ertyuiop pe 25 Septembrie 2013, 12:24

Taie Steaua si vezi ce ramane!

raman destule, pentru un popor prea sarac ca sa-si permita luxul arogantei.

ertyuiop
ertyuiop  •  25 Septembrie 2013, 12:25
Postat de trake pe 25 Septembrie 2013, 08:40

Ăsta a luat-o razna. Trebuie "ajutat " să plece de la Steaua de către NOI, SUPORTERII. Cred că va aduce numai necazuri clubului. Toată lumea ne va huli din cauza lui. Cred că trebuie să-l alungăm de la STEAUA. La fiecare meci trebuie "ajutat " să plece. Strică imaginea acestui club, îl manipulează pe Gigi Becali cum vrea el.

A fost bine in perioada 2007-2011 fara el? Esti stelist?!!!!!!

Vezi toate comentariile (131)
Comentează
Close