FOTBAL  »  Superliga  »  INEDIT

FOTO MM Stoica, spuma de ras și liliacul » Managerul FCSB, amintiri fabuloase din tinerețea „alb-negru”: „Asta chiar că e bombă!”

MM Stoica, în fotografia de arhivă cu mama sa / Sursă: GSP +27   FOTO
MM Stoica, în fotografia de arhivă cu mama sa / Sursă: GSP

Articol de - Publicat luni, 17 aprilie 2023 13:59 / Actualizat luni, 17 aprilie 2023 14:54

Mihai Stoica, managerul general de la FCSB, a avut parte de o surpriză inedită săptămâna trecută, în ziua în care a împlinit 58 de ani. Invitat în emisiunea moderată la Orange Sport de Dan Udrea, oficialul roș-albaștrilor a comentat mai multe fotografii de arhivă difuzate pe post de moderator.

Imaginile alb-negru, care i-au trezit amintiri de tot felul bărbatului încărunțit de astăzi, proveneau din copilăria acestuia, el acceptând să relateze contextul în care au fost realizate câteva dintre ele. 

Spre exemplu, ziua în care o excursie făcută alături de mama lui în statul-satelit sovietic Cehoslovacia s-a transformat într-o aventură pentru puștiul de-o șchioapă MM. Motivul l-a dezvăluit chiar el.

Amintirile inedite ale lui MM Stoica: „Am lins spuma de ras, am crezut că-i «cârnăţel» de brânză”

Mihai Stoica alături de mama lui, în Cehoslovacia
Mihai Stoica în 1977
Mihai Stoica la terminarea liceului
+23 FOTO

„Asta e cu mama, (...) eram în Cehoslovacia sigur. Pentru că noi puteam să ieşim doar în lagărul socialist. Dar nu în tot lagărul socialist, în Polonia nu puteai să ajungi.

Şoc am avut când am intrat în Ungaria în primul supermarket, noi nu aveam aşa ceva, în România. În România era alimentara, unde erau multe cutii de suc de roşii şi ceva conserve. Acolo era orice.

Şi ţin minte că am luat o grămadă de chestii din astea, miniaturi, brânză, cutii de conserve de pate, printre care şi o spumă de ras. Şi am crezut că s-a spart un «cârnăţel» de brănză şi am lins. Era spumă de ras... N-a fost o chestie foarte OK, era destul de amar”, a rememorat Mihai Stoica, în platoul Orange Sport

MM a comentat în același registru mai multe imagini de arhivă din copilărie: „Asta chiar că e bombă. În balconul ăla mi-a intrat un liliac direct în păr, câțiva ani mai târziu. Am fost terminat total. La Dărmănești eram... asta e de prin 1977”.

MM Stoica, spuma de ras și liliacul » Managerul FCSB, amintiri fabuloase din tinerețea „alb-negru”: „Asta chiar că e bombă!”
Mihai Stoica în 1977

Imagini fabuloase cu Mihai Stoica dezvăluite în direct, la aniversarea a 58 de ani

Săptămâna trecută, în ziua în care MM Stoica a împlinit 58 de ani, Dan Udrea, redactorul-șef adjunct al Gazetei Sporturilor și moderatorul emisiunii „Sport Report” de la Orange Sport, a găsit, căutând în arhiva Gazetei, mai multe fotografii de colecție cu Mihai Stoica, din perioada copilăriei. 

Mihai Stoica la terminarea liceului
Mihai Stoica în 1977
Mihai Stoica alături de mama lui, în Cehoslovacia
+23 FOTO

Managerul de la FCSB a părut extrem de surprins la vederea fotografiilor: „Frate, cum ați făcut rost? Ați fost la mine în cameră? Incredibil așa ceva!”

VIDEO Mihai Stoica și varianta lui de adevăr despre sigla Stelei: „Eu am făcut-o!”

Citește și alte știri de actualitate: 

Mutu dat afară? » Informație-bombă dezvăluită în dimineața de după eșecul din Bănie: „E posibilă instalarea celor doi”

FOTO+VIDEO Contrast la case » Reporterii GSP au mers azi să vadă cum merg vânzările biletelor la FCSB - Farul și Steaua - Dinamo

Opinie drastică înaintea derby-ului din Liga 2: „Meci pe jumătate amical, în care Steaua joacă doar ca s-o încurce pe Dinamo!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
conicor2008
conicor2008  •  17 Aprilie 2023, 23:01

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

ali.bec
ali.bec  •  17 Aprilie 2023, 20:59

O poza de la tâmplărie se poate?

ED_BAD
ED_BAD  •  17 Aprilie 2023, 20:38

Coroborand poza din Cehoslovacia cu textul articolului, am ramas cu urmatoarele concluzii: c***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează