FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 1-1

MM Stoica, atac la șefii CFR-ului: "Mint de îngheață Someșul!" + Reacție la ultimele acuzații: "Unde nu m-am ținut de cuvânt?"

Articol de GSP - Publicat marti, 20 martie 2018 10:28

Mihai Stoica, managerul sportiv de la FCSB, a avut o replică pentru Iuliu Mureșan, președintele celor de la CFR Cluj, care l-a acuzat pe stelist că nu s-a ținut de cuvânt la momentul anunțului că se retrage din fotbal. 

În plus, oficialul stelist îi contrazice pe clujeni, spunând că aceștia nu vor arbitri străini la meciul retur din play-off-ul Ligii 1.

"Cei de la CFR mint de îngheață Someșul referitor la arbitrii străini! Eu am redat întocmai ce mi-a spus Valeriu Argăseală, care e om serios.

Pentru Iuliu Mureșan: am spus că mă retrag dacă mai face cineva 8 puncte în grupele UCL. Îmi mențin declarația. Ei n-au făcut 8. Au făcut 10. Unde nu m-am ținut de cuvânt?", a scris Mihai Stoica pe facebook.

"CFR e singura echipă care a făcut 10 puncte în Champions League. Unirea Urziceni a făcut 8, iar MM Stoica spunea că se retrage din fotbal dacă cineva mai face câte puncte a făcut echipa lui. Nu s-a retras din fotbal, nu s-a ținut de cuvânt. Dacă ești un om de cuvânt, cântărește-ți vorbele.

După aceea, după apariția acelor declarații tendențioase, am spus să arătăm că nu avem interese, am revenit, am trimis adresă la Ligă spunând că vrem arbitri străini din primele 5 campioane valorice ale Europei. N-am mai primit niciun răspuns după. Nu vrem arbitri din Israel, Bulgaria și Serbia. Vrem arbitri din Anglia, Germania, Spania, care au valoare peste cei ai noștri" Iuliu Mureșan, luni, la TV Digi Sport

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
169060557063831
Stefan Anghel  •  20 Martie 2018, 23:40

se pare-crudul adevar-ca nici o echipa romneasca nu va mai face 10 puncte in grupele UCL....fara a se califica mai departe,cum a facut-o CFR.SAU mai exista echipe care sunt bagate LA PARIURI ???.

valiza.epo
valiza.epo  •  20 Martie 2018, 16:57

Cum sa acuzi ca nu se tine de cuvant pe cineva care... nu are cuvant?! Apropo, cine spunea ca, decat sa mai lucreze cu Gigi Becali, mai bine va locui intr-o cutie de carton?!?

markksson
markksson  •  20 Martie 2018, 16:50

Ce nu inteleg insa este de ce isi mai bat capul oamenii seriosi din fotbal sa ii raspunda lui MM. Eu cred ca ar trebui sa il lase sa vorbeasca singur - balacareala asta ii da energie lui MM, il intareste, ii da apa la moara, il face sa simta ca are un scop in viata profesionala (scop de mare cacao, dealtfel, dar macar poate sa ponteze zilele la FCSB). Daca nu l-ar baga nimeni in seama absolut deloc, cred ca Gigi ar putea, in timp, sa-l mazileasca.

Vezi toate comentariile (20)
Comentează