FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM Stoica face un anunţ surprinzător: "După Steaua mă las"

Articol de GSP - Publicat sambata, 14 septembrie 2013 00:00 / Actualizat sambata, 14 septembrie 2013 16:47

Mihai Stoica a fost foarte nervos în conferinţa de presă desfăşurată în această după-amiază şi a anunţat că va renunţa la fotbal după ce se va despărţi de Steaua.

"Noi sîntem salariaţii lui Gigi Becali, care din păcate nu poate comunica atît de bine cu noi, există probleme mari. Dar el ia deciziile importante, iar dacă Iancu este dat afară de la echipa naţională pentru că a fugit din cantonament, el pe mine mă întreabă de ce nu sînt rezultatele care trebuie. Eu nu pot să mă duc şi să-i spun păi, a fugit Iancu din cantonament, pentru că în momentul ală mă dă afară!

D-aia m-a adus la Steaua, ca să nu fie asemenea probleme! Dacă sînt, poate îmi zice să mă duc pe drumul meu. Acum e clar, de la Steaua o mă las, unde mă mai duc? La Constantinovici, să-i zic, vezi că m-a dat afară pentru o poveste pe care ai inventat-o tu!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (63)
ciocaneanu
ciocaneanu  •  24 Septembrie 2013, 16:33

MM se lasa, de parca ar fi facut ceva! Fura castraveti cu derierul, asta face. Intrebarea e justa: unde sa se duca? Te huiduie o tara intreaga. Ce club sa te mai ia pe tine, ca sa-si puna suporterii in cap!? Cind isi ia ciobanul mina protectoare de pe tine, jar ai mincat! De asta te si guduri pe linga el: fratele mai mare! Sanchi. Il birfesti si pe el, ca pe toti ceilalti, nu te intereseaza decit sa faci tu burta mare!.

polistul68
polistul68  •  16 Septembrie 2013, 13:33
Postat de zata pe 16 Septembrie 2013, 08:33

pai nu se lasa,cine o sa-i simta lipsa

Fi serios, la cite timpenii a spus nenorocitul asta..adu-ti amitne ce mai promitea cind s-a certat cu Jiji...cu viata in genunchi...asta e un lingau nenorocit..nu mai stie cum sa para frumos in fata patronului..oricum, i trebe un examen dermatologic bucal..la cit a lins, sigur e plin de afte si ciuperci.

zata
zata  •  16 Septembrie 2013, 08:33

pai nu se lasa,cine o sa-i simta lipsa

Vezi toate comentariile (63)
Comentează