FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica îl contrează pe Becali și lovește în fotbaliștii de la FCSB: "Trebuie să și ai jucători cu care să faci asta"

Articol de GSP - Publicat joi, 27 decembrie 2018 14:05

Mihai Stoica, directorul sportiv de la FCSB, l-a contrat pe Gigi Becali, care i-a cerut astăzi insistent lui Mihai Teja ca echipa să aibă posesie în viitor, dar a aruncat săgeți și spre jucătorii propriei echipe.

"Cu Nicolae Dică antrenor am avut posesie în majoritatea meciurilor pe care le-am jucat. Nu aveam constanță în evoluții din cu totul alte rațiuni. Posesia îi place patronului.

Cu Walter Zenga n-aveam posesie, dar aveam rezultate. Dacă patronul insistă să aibă joc de posesie, trebuie să aibă și jucători cu care să facă asta", a declarat Mihai Stoica la TV Digi Sport.

"Să vă spun de ce l-am ales pe Mihai. L-am întrebat cum vede fotbalul? Mihai Stoichiță m-a influențat, că am văzut la televizor că a spus că e antrenor de posesie. I-am cerut părerea și lui Gică Hagi și mi-a spus: «Gigi, e antrenor de posesie»" Gigi Becali

Citește și:

Becali i-a pus vestiarul în cap lui Teja de la prima conferință: "Mi-a zis clar că nu poți face posesie cu Filip!"

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (8)
1260234347346768
Ioan Trisi  •  28 Decembrie 2018, 00:03

Doi ani de zile de acum incolo,in gsp se va scrie doar despre ,,POSESIE,, un nou termen descoperit de jiji si pe care vad ca il place. Probabil si meciurile nu vor mai fi castigate prin goluri marcate,ci prin posesia mai buna! Doar asa nu se va mai repeta istoria ultimelor 3 campionate!

burgman
burgman  •  27 Decembrie 2018, 19:36

Brunooo? Iar ai indeput sa marai? Aport!

firaldo
firaldo  •  27 Decembrie 2018, 17:32
Postat de randomzz pe 27 Decembrie 2018, 16:34

si de cine vrei sa scrie daca nu despre Steaua? despre cfr *** care au fost eliminati de ospatari in preliminarii? sau despre cfr care daca becali nu era fraieri putea sa o cumpere direct de la pascani?

Boss,omul nu scria de Steaua Bucuresti,echipa aflata in liga 4 ci despre echipa Fotbal Club Fcsb Bucuresti,ai facut o confuzie.In liga 4 au ramas suporterii adevarati ai Stelei,cu Fcsb sunt aceia cu tricouri "Free Gigi",de fapt au ramas langa Fcsb doar fanii lui Becali,vezi tu boss,orice om intreg la minte cand intra pe pagina unui ziar de...atentie...SPORT...vrea sa citeasca sport...nu despre cum si ce face Becali,unde si cat bea Coman,ce a spus MM despre nu stiu ce...am zis un om intreg la minte,dar tu cum traiesti din stirile despre MM si Becali...probabil nu esti..Cel mai potrivit nume pentru acest ziar ar fi Gazeta lui Gigi,sincer este pacat de istoria Gazetei Sporturilor ca a ajuns pe mana acestor..."ziaristo-vasali"

Vezi toate comentariile (8)
Comentează