FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA, LUNI, 5 DECEMBRIE, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO ŞI M.GSP.RO

MM Stoica le transmite celor de la Steaua: ”Mă întorc şi vă dau afară pe toţi!”

Mihai Stoica promite că va reveni la Steaua
Mihai Stoica promite că va reveni la Steaua

Articol de - Publicat joi, 01 decembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 30 noiembrie 2011 22:18

Mihai Stoica e convins că va reveni din iarnă la Steaua şi le-a transmis angajaţilor lui Becali, prin intermediari, că e hotărît să se răzbune

Mihai Stoica vrea încă un mandat la Steaua, al treilea, şi e însetat de răzbunare! Oameni din club povestesc că fostul manager i-a anunţat pe unii dintre apropiaţii lui că se va întoarce printre roş-albaştri în iarna asta. El le-a zis că a discutat deja cu Gigi Becali şi că patronul se gîndeşte şi el serios să-l readucă. O situaţie care i-ar exclude, practic, pe oamenii din club cu care MM s-a certat înainte să plece şi cu care continuă să se afle în conflict deschis.

Vrea să colaboreze cu Grigoraş
Printre ei e actualul număr 1 al executivului Stelei, Narcis Răducan. El confirmă că Stoica plănuieşte să revină: "Da, aşa este, MM se laudă peste tot că se va întoarce la Steaua. Asta îşi doreşte". Şi crede că inclusiv declaraţiile anti- Ilie Stan fac parte dintr-o strategie, fiindcă Mihai speră să colaboreze cu Petre Grigoraş o dată ce va fi reinstalat, deci să scape de Stan şi de colaboratorii lui actuali. Antrenorul de la Pandurii e cel pe care Becali îl apreciază cel mai mult în acest moment: "Laudele lui MM pentru Grig sînt tot ca să-l impresioneze pe Gigi, să-i arate că şi lui îi place Grigoraş!".

Mihai Stoica a plecat acum două luni de la Steaua, o dată cu Levy, tehnicianul pe care el pariase astă-vară. Dar nu eşecul israelianului a fost motivul, ci scandalurile, certurile în care ajunsese să fie implicat cu restul oamenilor din club.

"M-aş fi enervat dacă MM s-ar fi luat de jucători. Dar mă deranjează şi ce spune despre Ilie Stan, fiindcă el nu are opinii de jurnalist, el are atacuri!"
Gigi Becali, patron Steaua

Scandal de la Urziceni
Cearta lui MM cu Narcis Răducan nu s-a produs neapărat la Steaua. Ei doi nu aveau cea mai bună relaţie nici pe vremea în care colaborau la Urziceni, unde ambii fuseseră aduşi de Dan Petrescu. Răducan îl bănuia pe MM că se laudă faţă de Bucşaru cu munca pe care, de fapt, o făcea el, iar Stoica îşi arăta des nemulţumirea pentru randamentul directorului sportiv: "Mi-a propus un singur jucător de cînd face meseria asta, pe Bruno Fernandes! Nu se poate aşa ceva!". Înainte să plece de la Steaua, MM a încercat să-l convingă pe Becali să-l dea afară pe Răducan. N-a izbutit atunci, dar speră să facă asta acum.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (62)
bridges
bridges  •  02 Decembrie 2011, 00:27

Te intoeci sa speli wc-uri MM...a trecut vremea ta

fangigi
fangigi  •  01 Decembrie 2011, 23:36

GIGI antrenor si MM director tehnic!

lupopa
lupopa  •  01 Decembrie 2011, 22:24
Postat de clayd pe 01 Decembrie 2011, 19:26

VOI SUNTETI IDIOTI?CHIAR NU E CLAR CA MM E SINGURUL PROFESIONIST?CE DRACU MESERIE STIE NARCIS?E ALT LINGAU DIN GASCA LINGAILOR CONDUSA DE TEIA SI VIRGIL SI DE LOCOTENENTUL ARGASEALA!DOAMNE CE OAMENI DOBITOCI!CE DRACU SA MEARGA TARA ASTA BINE CU DOBITOCI CA VOI CARE IL CRITICATI PE MM!PT CE MA IDIOTILOR? |

si tu esti un lingau de a lui mm :)))) dute si dai o limba poate va indragostiti nebunilor :)))

Vezi toate comentariile (62)
Comentează