FOTBAL  »  Superliga  »  UNIREA URZICENI - DINAMO 1-0

MM Stoica: "Mă deranjează că munca noastră e pusă în umbră de nişte declaraţii"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 mai 2009 00:00

Mihai Stoica, managerul general al Unirii Urziceni, spune că este deranjat de faptul că munca celor de la echipa sa este pusă în umbră de declaraţiile lui Marian Iancu.

"Pe mine mă deranjează enorm că munca unor jucători, munca unor antrenori în proiectul Unirea Urziceni, munca tuturor celor care contribuie la Unirea să fie pusă în umbră de nişte declaraţii ale lui Marian Iancu. Unirea Urziceni rămîne Unirea Urziceni.

Pot garanta că o fuziune între Urziceni şi Steaua nu se va întîmpla. Nu pot spune că sîntem cea mai bună echipă, pentru că Poli Timişoara are cele mai multe puncte luate de pe teren. Nimeni nu aminteşte de faptul că sînt antrenori care nu ştiu cum îi cheamă pe unii dintre jucătorii noştri", a spus Mihai Stoica la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
 •  26 Mai 2009, 08:13

MM, becali a zis ca pe tine nu te ia. Ce echipa din B vei prelua ca in A ai portile inchise.

 •  25 Mai 2009, 20:35

Ce disperat este Stoica asta. Se vede ca nu i-a priit ce a spus Iancu. Partea proasta este ca Becali a confirmat "inventiile" lui Iancu. Si Varga spunea ca MM i-a atentionat inainte de meci ca se vor face astfel de speculatii. Pai de unde stia MM ce avea sa debiteze Iancu daca nu era adevarat? Si MM stia doar ca incearca sa mentina atmosfera de la Urziceni pe linia de plutire, atmosfera ce Iancu a aruncat-o in aer. E si normal sa se simta frustrat MMul, dar l-a facut Iancu, inginereste

 •  25 Mai 2009, 20:17

Stoica...gandestete un pic.Daca echipa ta ar fuziona cu cea a stelei datoriile tale(in special a clubului vor fi platite + salarile pt jucatori).As prefera ca culorile echipei sa fie cea a uniriii iar numele echipei sa fie... F.C.Unirea Bucuresti

Vezi toate comentariile (6)
Comentează