FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - U CLUJ, LUNI, 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

MM Stoica: "Nu am nici un conflict cu Lăcătuş, dar nu cred în titlu. Dacă Marius e de altă părere, excepţional" ;)

Articol de GSP - Publicat duminica, 05 decembrie 2010 00:00

Managerul general al Stelei, Mihai Stoica, insistă asupra faptului că între el şi Marius Lăcătuş nu există nici o divergenţă şi spune că este 100% singer atunci cînd declară că nu mai crede în şansele roş-albaştrilor la titlu.

"Nu există nici un conflict între Lăcătuş şi mine, dar chiar nu mai cred în şansele noastre la titlu. Dacă Marius aşa crede, e extraordinar, perfect, pînă la urmă, el transmite starea lui băieţilor în vestiar.

Merită să fie apreciat de toată lumea, atitudinea lui e una de campion pentru că a fost un jucător extrem de important pentru fotbalul românesc", a spus Stoica la Digisport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
petru_stelistu
petru_stelistu  •  05 Decembrie 2010, 23:57

Lasati-l pe Oli in pace,ca doar de la el a inceput potopul.Protasov preluase echipa de la Zenga,bine inghegata,dandu-i un suflu pozitiv.A venit Olaroiu,a cules ceva roade si incetul cu incetul a distrus tot ce a construit cei dinaintea lui.Totusi,Lacatus trebuie lasat pana in vara.Daca la sfarsitul campionatului termina in primele 4 locuri,atunci cred ca a facut o treaba buna la echipa.

George
George  •  05 Decembrie 2010, 18:21

Pai este simplu.........mimi il eimina pe fiara, pt. a-si aduce antrenorul care ii convine. Noi ne distram si cu caca pe banca stelei.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează