FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

MM Stoica râde iar de Dinamo: "Doar așa mai poate reveni în elita fotbalului românesc"

Articol de GSP - Publicat joi, 26 octombrie 2017 11:38

După victorie cu Sănătatea Cluj, 6-1 în 16-imile Cupei României, Mihai Stoica, managerul sportiv de la FCSB, a profitat de ocazie și a ironizat-o din nou pe Dinamo.

"E bine pentru noi că va fi o luptă în trei pentru câștigarea campionatului. Ar fi fost bine să fie o luptă în patru, dar alt club trebuie să-și schimbe numele în campioana play-out-ului. Mă refer doar la o echipă.  (n.r. aluzie la sloganul dinamovist "Doar Dinamo București").

După realegerea lui Gino Iorgulescu în fruntea Ligii Profesioniste de Fotbal, echipa respectivă ar putea beneficia de o schimbare în regulament. Dacă play-off-ul ar fi format din 8 echipe și play-out-ul din 6, atunci ar avea șanse de a pătrunde în elita fotbalului românesc. Altfel e mai greu", a spus Mihai Stoica la Pro X.

După 15 etape, FCSB este pe locul 2, cu 32 de puncte, în timp ce Dinamo este pe locul 7, cu 21 de puncte.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (38)
1661261537422411
Mecanicacd Srl  •  26 Octombrie 2017, 18:08

memeu de cand conduci fecesebeu ai innebunit ,cheama salvarea ca esti de inteernare baiatu .locul 3 al fecesebeului e asigurat asa ca sa mai poti sa te maimutaresti si tu.

hmmmm
hmmmm  •  26 Octombrie 2017, 16:44

MM esti penibil. O fi Dinamo adversarul traditional, dar nu asa se comporta un om, adversarul trebuie respectat, nu este fair-play. Ca sa nu mai vorbim ca "roata se intoarce", asa ca ai grija! Ce tie nu-ti place altuia nu-i face - spune o vorba veche...

dinamo_fan
dinamo_fan  •  26 Octombrie 2017, 15:57
Postat de gametable08 pe 26 Octombrie 2017, 12:25

Stai ca vine bancruta frauduluasa acum,bate la usa :)) nu te ambala prea tare :))

bancruta ca bancruta...o fi vorba de o dauna de cca 1 milion de euro sau pe acolo, poate chiar mai putin. dar stai ca vine procesul cu daunele lui Gigi la CSA unde e vorba de 37 de milioane de euro.

Vezi toate comentariile (38)
Comentează