FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

MM, volumul II » Fostul manager al Stelei se pregăteşte să publice încă o carte din spatele gratiilor

Articol de - Publicat miercuri, 11 februarie 2015 00:00 / Actualizat marti, 10 februarie 2015 21:49

După ce la finalul anului a terminat cartea despre Campionatul Mondial din Brazilia, Mihai Stoica s-a apucat de încă una.

În prezent, MM lucrează la cartea "Ultimii 11", o lucrare despre "participarea echipelor de club în competiţiile continentale în perioada 2003-2014. Statistici, tendinţe, perspective". Mai exact, fostul manager general al roş-albaştrilor analizează parcursul european al cluburilor româneşti şi trage concluzii.

Se mută la Poarta Albă
În plus, MM a primit zilele trecute o veste bună. I s-a aprobat cererea de a se muta la Poarta Albă, acolo unde se mai găsesc impresarii Ioan şi Victor Becali, fostul acţionar al lui Dinamo, Cristi Borcea, dar şi Gigi Becali.

Practic, conducerea clubului din Ghencea se va afla la penitenciarul din judeţul Constanţa, avînd în vedere că şi din spatele gratiilor MM s-a implicat în conducerea clubului roş-albastru, dîndu-şi acordul pentru achiziţii.

Totuşi, Stoica va fi aproape de Gigi doar pentru cîteva luni. Patronul roş-albaştrilor ar putea fi eliberat la sfîrşitul lunii mai.

30 de zile e perioada cu care i se micşorează pedeapsa unui condamnat pentru fiecare carte pe care o publică

ALTE ŞTIRI DESPRE STEAUA:

"N-are cine să-i oprească"
Oleg Protasov, tehnicianul Astrei, care în trecut a antrenat-o pe Steaua, e convins că roş-albaştrii nu vor avea probleme în adjudecarea titlului şi-n acest sezon: "Haideţi să jucăm fiecare meci şi să vedem la finalul campionatului! Continuu totuşi să spun că Steaua are un mare avantaj acum. Aproape sigur va cîştiga din nou campionatul, e greu să o mai ajungă cineva. Dar toate echipele vor încerca să se lupte pentru un loc de Europa League. Noi ne dorim să fim mai sus în clasament, e logic asta!".

Lobby pe lîngă ministru
Ilie Năstase a discutat cu ministrul Apărării Naţionale, Mircea Duşa, despre problema emblemei Stelei: "Duşa e de acord să lase sigla Stelei, dar cei de la acolo trebuie să dea şi ei ceva. Dacă nu vor să se aşeze la masa negocierilor, greşesc. Ei nu s-au dus la discuţii cu cei de la MApN, cu generalul Cătălin Zisu. Cred că Gigi Becali ar trebui să discute cu ei. E foarte importantă sigla Stelei. Dacă suporterii nu mai merg la stadion, va fi foarte greu pentru club. Oricum, îi sfătuiesc pe cei de la Steaua să meargă la negocieri, toată lumea are de pierdut aici, nimeni de cîştigat".

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (77)
dash.berlin
dash.berlin  •  12 Martie 2015, 00:24

Sa scrie...il asteptam din nou la echipa pe cel mai bun manager de fotbal care la avut vreodata Romania .

dash.berlin
dash.berlin  •  03 Martie 2015, 22:09
Postat de kossu pe 11 Februarie 2015, 16:31

Știre de ultimă oră: După această realizare editorială de excepție, Mimi Stoica va scrie și volumul doi la cartea lui Cristoiu: „Lumea văzută de un român rupt în fund”.

Gluma cu iz de gulas venita din partea unui ...rupt in dos de foame :)

kossu
kossu  •  11 Februarie 2015, 16:31

Știre de ultimă oră: După această realizare editorială de excepție, Mimi Stoica va scrie și volumul doi la cartea lui Cristoiu: „Lumea văzută de un român rupt în fund”.

Vezi toate comentariile (77)
Comentează