FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Modernizează Ghencea » Au început lucrările la arena Stelei pentru Euro 2020

Articol de GSP - Publicat duminica, 23 noiembrie 2014 00:00 / Actualizat duminica, 23 noiembrie 2014 10:49

Oficialii Ministerului Apărării Naţionale au început să lucreze la consolidarea stadionului din Bulevardul Ghencea.
"Lucrările au demarat de cîteva zile, se lucrează în timpul săptămînii. Se îndepărtează vechea zugrăveală a arenei, apoi se izolează şi se vopseşte din nou. După terminarea exteriorului, vom începe lucrul şi în interior", a spus unul dintre şefii din Ghencea.

Stadionul Stelei trebuie să intre într-un proces mai amplu de modernizare în vederea organizării meciurilor pentru Europeanul din 2020, care va avea loc la Bucureşti. Celelalte arene care vor fi renovate sînt Giuleşti şi Dinamo.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (28)
alexbibirica1
alexbibirica1  •  23 Noiembrie 2014, 16:07

daca s-ar acoperi tribunele ... atunci da ,ar fi cu adevarat o modernizare ... tipul asta de stadioane nu mai vezi in vest ... noi vrem sa fim in pas cu cei din UE ,nu ?

simohayha
simohayha  •  23 Noiembrie 2014, 13:46
Postat de steauaucl pe 23 Noiembrie 2014, 13:18

dintre stadioanele astea 3 doar Ghencea poate fi reconditionata pentru un eventaul campionat european deoarece Ghencea atunci cand a fost construita a fost gandit in proiect inca de pe atunci sa suporta inca un inel ...la rapid sau la dinamo trebuie demolat tot si inceput de la zero ceea ce inseamna foarte multe cheltuieli si care pentru Romania la ora actuala sunt imposibil de realizat in doar 5 ani ...deaceea sa si inceput deja la modernizarea arenei din Ghencea deoarece aici este cel mai putin de investit si sunt sanse foarte mari sa se finalizeze acest proiect ...plus ca MAPN dispune de bani si forta de munca mai ieftina ...

Spune-mi, te rog, pe ce te bazezi cand spui ca "MAPN dispune de bani si forta de munca mai ieftina"? In legatura cu un nou inel, slabe sperante, in conditiile in care s-a preconizat folosirea stadionelor Steaua, Dinamo si Rapid doar ca baze de antrenament. Daca s-a inceput cu indepartarea zugravelii vechi, urmand sa izoleze si apoi sa vopseasca din nou nu mai cred deloc in varianta suprainaltarii.

tazdevil
tazdevil  •  23 Noiembrie 2014, 13:23
Postat de steauaucl pe 23 Noiembrie 2014, 13:20

nu uita ca ciobanul a vrut sa bage bani dar MAPN nu a fost deacord ...

Asta asa e..........deh,metehne romanesti......aia vroiau sa-l lase sa investeasca si apoi sa aibe dreptul sa-i ia stadionul innapoi dupa pofta inimii......deh,sunt multe de discutat PS:Pun pariu ca daca ii concesiona Armata pe 50 de ani cum vroia el,acum avea un nou dosar....:)))))()

Vezi toate comentariile (28)
Comentează