FOTBAL  »  Superliga  »  GLORIA BUZĂU - FC VASLUI, SÎMBĂTĂ, 17:00, GSP TV ŞI FAZE VIDEO ÎN TIMP REAL PE GSP.RO

Moldovan: ”Gloria Buzău vine relaxată, aşa că presiunea e pe noi”

Articol de - Publicat vineri, 22 mai 2009 00:00

Viorel Moldovan susţine că meciul de sîmbătă, 22 mai, cu Gloria Buzău reprezintă o adevărată finală de campionat. Vasluiul este obligată să cîştige pentru a mai spera la un loc de cupă europeană. Un eventual rezultat negativ ar scoate definitiv formaţia vasluiană din cursa pentru Europa League.

“Buzăul este o echipă care a creat probleme la multe echipe din fruntea clasamentului. De aceea suflu şi în iaurt pentru a cîştiga acest meci. Sper ca fotbaliştii mei să fie determinaţi şi să obţină toate punctele puse în joc. Presiunea e pe noi, Gloria vine relaxată, fiindcă nu are ce pierde. Este deja retrogradată”, a spus Viorel Moldovan

Acesta nu se teme de jocurile de culise şi consideră că meciul poate fi pierdut doar pe mîna lor. “Nu mi-e teamă de eventuale aranjamente. Mă interesează doar jocul echipei mele. Dacă vor face ce le transmit eu înainte de meci, nu-mi pun problema că vom pierde acest joc”, a mai spus tehnicianul galben-verzilor.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (8)
ionutghiata09
ionutghiata09  •  30 Mai 2009, 17:59

totusi iam batut ca suntem booni dar neau furat si arbitrii:(

ionutghiata09
ionutghiata09  •  30 Mai 2009, 17:59

am umilit moldova

ionutghiata09
ionutghiata09  •  30 Mai 2009, 17:59

fc.gloria buzau 4-1 fc.vaslui umilinta:X:X:X:X: forzza! gloria buzau!:X4ever evr evr:X:X::X

Vezi toate comentariile (8)
Comentează