FOTBAL  »  Superliga  »  

Moldovan: "Parcă sînt un cîine turbat, îmi vine să muşc" :X

Articol de GSP - Publicat luni, 15 martie 2010 00:00

Tehnicianul Braşovului n-a uitat eşecul usturător cu Craciova (3-0) şi le transmite elevilor săi să se răzbune în confruntarea cu Inter Curtea de Argeş.

"Din păcate, am mari probleme de lot, nu mai puţin de trei jucători, Abrudan, Ilyeş şi Cristescu, fiind suspendaţi. Chiar nu ştiu cum voi face echipa. Despre atacanţi ce să mai spun? Mă simt ca un magician care bagă mâna într-un joben şi scoate numele pe care să îl trimită în teren.

Îmi este foarte greu să aleg atacanţi, pentru că toţi sunt inconstanţi în joc. Nu ştiu ce va fi, voi vedea până la ora jocului. Tot ce pot spera este să reuşim un joc bun şi să facem în acest fel uitat eşecul ruşinos de la Severin.

Încă nu mi-am revenit după coşmarul de la Severin şi mă simt precum un câine turbat, căruia îi vine să muşte. Sper totuşi ca această suferinţă să o simtă şi jucătorii mei, iar în meciul cu Internaţional Curtea de Argeş să îi văd că muşcă efectiv din adversari.

Nu mai vreau să văd aceeaşi atitudine pe care am avut-o în partida cu Universitatea, în care am pierdut la scor de neprezentare. Mai bine nu mai mergeam şi economiseam ceva bani", a spus Viorel Moldovan.

„Urmează producții de un mare impact, participă și el ...” » Soția unui fost star de la PSG, decizie controversată: „Planul e un milion de dolari în 6 luni”

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (3)
 •  16 Martie 2010, 20:40

eu de cand tot spun sa-i rezolvati odata problema lui damsa!cu el la centru nici nu se mai pune problema de lot !are si zaharia cu cine face cuplu in atac!un cuplu "devastator"!

dasnny
dasnny  •  15 Martie 2010, 17:30
Postat de pe 15 Martie 2010, 17:23

Vio, baga l si pe DEDU! Nu mai plinge dupa atacanti! De cite ori l ai folosit? Sau nu cunosti lotul?

mentalitatea trebuie schimbata....pai vrem uefa?...hodnogy nu mi place serios..iar zaharia...face niste erori cand nu te astepti...zsurlik si saviji asta imi par buni.cel de al doilea n a confirmat ce am vazut eu pe net....sa vedem..dedu,chiar n am mai auzit de el,dar are moralu la pamant....viorel nu se descurca cu cei de la bv:( ii trebuie jucatoti mai cu valoare...bv nu e de europa,momentan...rateaza mult si asta inseamna mult,costa mult....ori vrei sa o bagi in poarta,ori incerci sa nu le ei

 •  15 Martie 2010, 17:23

Vio, baga l si pe DEDU! Nu mai plinge dupa atacanti! De cite ori l ai folosit? Sau nu cunosti lotul?

Vezi toate comentariile (3)
Comentează