FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ACS POLI TIMIȘOARA

Momente inedite pe stadion la Dinamo - ACS Poli, după aflarea numelui arabului care ar vrea să cumpere clubul: "Domn' șeic" :)

Articol de GSP - Publicat vineri, 20 aprilie 2018 21:12

Informația conform căreia șeicul Abdul Jabbar Al Sayegh va veni în 10 zile în România pentru a negocia pentru cumpărarea clubului Dinamo a ajuns și pe arena din "Ștefan cel Mare".

CRAINICUL A NEGAT INFORMAȚIILE :)

Cei 500 de suporteri prezenți pe arenă au putut auzi în timpul meciului  Dinamo - ACS Poli Timișoara, la stația de amplificare, cum crainicul a negat informațiile privind negocierile cu șeicul, a precizat comentatorul meciului de la TV Telekom Sport. 

DĂNCIULESCU: "DOMN' ȘEIC" :D

Ionel Dănciulescu, directorul general al clubului, a fost și el protagonistul unui moment inedit, având o replică simpatică la interviul dat pe gazon înainte de start: "Lucrurile legate de vânzarea clubului către un domn' șeic nu le cunosc. Mai multe detalii poate să vă dea doar domnul Negoiță. Eu fac fotbal, asta am făcut mereu. Asta e meseria mea de bază". 

Suporterii dinamoviști le-au transmis lui Ionuț Negoiță și Nicolae Badea: "Dinamo suntem noi!". În plus, fanii i-au scandat numele lui Ionuț Lupescu și au înjurat partidul aflat la guvernare.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (10)
jack_the_stripper
jack_the_stripper  •  21 Aprilie 2018, 08:50
Postat de Cosmin Lazar pe 21 Aprilie 2018, 07:09

Jos Negoita.....

Jos! Și sus dom` șeic Abdul Jabbar Al Sayegh! DOAR DINAMO-I DIN DUBAI!

kosmyn93
kosmyn93  •  21 Aprilie 2018, 07:11

Da

1889706547910545
Cosmin Lazar  •  21 Aprilie 2018, 07:09

Jos Negoita.....

Vezi toate comentariile (10)
Comentează