FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STEAUA 2-1

Momente violente în afara stadionului, înainte de Derby » Bătăi şi geamuri sparte

Articol de GSP - Publicat luni, 18 octombrie 2010 00:00

- Scene de groază într-un fast-food din Floreasca. Un bărbat a fost atacat de un grup de dinamovişti şi a fost lăsat într-o baltă de sînge. Victima, care a fost lovită cu sticle de bere şi cu ghivece de flori, a fost transportată de urgenţă la spital.
- Un suporter care s-a apropiat prea mult de fanii dinamovişti a fost lovit cu picioarele, într-o staţie de tramvai. "Era spion stelist şi voia să afle corecrafia pregătită", au zis "cîinii".
- Autocarul Stelei a fost lovit cu pietre de suporterii dinamovişti pe bulevardul Barbu Văcărescu, dar şi în curtea Complexului Sportiv Dinamo. Două geamuri au fost sparte (foto), unul dintre ele în dreptul medicului echipei, dar nimeni nu a fost rănit.
- Unul dintre foştii lideri ai galeriei dinamoviste a fost reţinut de Jandarmerie în urma unei altercaţii din preajma arenei între două facţiuni ale galeriei roş-albe. El avea interdicţie de a intra pe stadion pentru doi ani, iar sancţiunea i-a fost prelungită cu încă un an.
- Alţi trei fani dinamovişti au fost reţinuţi înaintea meciului pentru altercaţiile violente în care au fost implicaţi.
- Răfuiala a continuat şi în interiorul stadionului. Fanii Stelei au încercat să dărîme gardul ce îi despărţea de dinamovişti, fiind opriţi de forţele de ordine.

Becali: "Dinamo trebuia să piardă cu 3-0"
Patronul Stelei a fost indignat de incidentul în care autocarul Stelei a fost atacat cu pietre chiar în curtea clubului alb-roşu. "În situaţia asta trebuie ca Dinamo să piardă cu 3-0! Cînd mi s-a spus ce s-a întîmplat, prima mea reacţie a fost să nu ne mai prezentăm la meci, deoarece trebuia să ni se asigure protecţie!", a tunat Gigi la GSP TV.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
alexutu7
alexutu7  •  18 Octombrie 2010, 10:50

valicor, omori tastatura cu gafele tale gramaticale... lasa-ne in pace daca n-ai invatat inca sa scrii... si oricum nu va mai umflati atat in pene ca oricum nu pupati nimic anul asta... n-aveti cu ce.

valicor2005
valicor2005  •  18 Octombrie 2010, 08:54

Aceeasi problema ,un comentariu aiurea si mincinos fara nume de autor.Scrie-ti fratioare numele sa vedem cine esti?Nu dati si voi la pace cind scrieti asemenea baliverne si minciuni?De ce nu spui ca cel batut in statia de tranvai era dinamovist ,nu stelist.Eu eram acolo si am vazut toata faza,chiar cineva de la gsp a scris ca era dinamovist cel batut ,numai tu vi cu baliverne si ai uitat sa mai scrii ca atunci cind stelistii au rupt gardul de protectie a dat in cap cu o ranga unui stuart.BOULE

sundancekid
sundancekid  •  18 Octombrie 2010, 08:07

Bine padure fara uscaturi nu exista ! Insa asta se intimpla si in Vest . Meciuri intre Olanda - Anglia sau Olanda - Germania ! Asa ca ala cu mie scirba de tara asta sa ia niste ginko biloba .

Vezi toate comentariile (5)
Comentează