FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - FC BRAŞOV 2-1

Moraes la Vaslui?

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 august 2010 00:00

Brazilianul ar putea juca de etapa viitoare la echipa lui Porumboiu.

Curtat de jumătate de Liga 1, Junior Moraes poate ajunge la FC Vaslui! Surse din anturajul Gloriei Bistriţa susţin că Jean Pădureanu ar fi bătut deja palma cu patronul moldovenilor. Porumboiu ar urma să achite Bistriţei un milion de euro, rămînînd de clarificat doar modalitatea de plată a sumei şi acordul brazilianului în vîrstă de 23 de ani.

"Porumboiu i-a pregătit un salariu anual de 200.000 de euro, aşa că Moraes nu va ezita", spun oamenii de la Gloria. În schimb, vasluienii spun că n-ar mai avea nici un rost să transfere un alt atacant, din moment ce în lot sînt deja 8 "vîrfuri":  Wesley, Bodipo, Pouga, Adailton, Burdujan, Bello, Temwanjera şi Costly.


12 goluri a înscris Moraes în 20 de partide jucate în Liga 1, fiind cel mai eficient fotbalist din campionat

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
minu88
minu88  •  15 August 2010, 21:19

@tachebacanu se pot transfera pana pe 10 septembrie jucatori.... atunci se incheie oficial perioada de transferuri.

tachebacanu
tachebacanu  •  15 August 2010, 15:19

Vine etapa 5-a,spuneti-mi si mie daca s-a modificat regulamentul???,se transfera pe toata durata campionatului???Mai sa fie,ce scandal s-a facut cu Balan si Varga ca se depasise cu o noapte data de incheiere a transferurilor!!

mr.bojo
mr.bojo  •  15 August 2010, 14:39

deci : -wesley e mai bun mijlocas ofensiv - bodipo ramane cu aerele sale d primera da` fotbal 0 [si neagu face preluare mai bine ca el] -adailton ramane sa mai vedem cateva meciuri -burdujan e la echipa a doua pe lista d transferuri -c.v. lui bello nu pare impresionant la prima vedere. ramane sa vedem c stie -temwanjera accidentat -costly in vacanta prelungita. vrea ca faca un contract nou cu vacanta pe vreo 3 ani:-? ironic vorbind deci nu sunt asa multi pe cat par;)

Vezi toate comentariile (6)
Comentează