FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Moraes vine la reunirea Stelei

Moraes a prins un loc de titular în Top Gazeta pe 2010-2011, deşi a jucat în Liga 1 doar în tur
Moraes a prins un loc de titular în Top Gazeta pe 2010-2011, deşi a jucat în Liga 1 doar în tur

Articol de - Publicat duminica, 05 iunie 2011 00:00 / Actualizat sambata, 04 iunie 2011 20:45

Chiar dacă situaţia sa încă nu este clarificată, atacantul brazilian va veni la Bucureşti pe 16 iunie.


Junior Moraes a rămas un nume important în campania de achiziţii a roş-albaştrilor. Atacantul de 24 de ani este acasă, în Brazilia, şi aşteaptă verdictul UEFA în conflictul său cu ucrainenii de la Metalurg Doneţk pentru a putea deveni oficial jucătorul Stelei.

Ca să-l aibă pe Moraes la lot încă de la începutul pregătirilor, pe 16 iunie, conducerea din Ghencea i-a procurat deja bilet de avion. "Cu Moraes e gata în proporţie de 90%. UEFA nu poate să facă altceva decît să-l declare liber şi atunci el va fi al nostru pentru că a semnat deja un precontract!", a anuţat Gigi Becali. Moraes, care nu a mai jucat de jumătate de an nici un meci oficial, încearcă să se menţină în formă evoluînd în meciuri de caritate alături de fratele său şi de alţi prieteni.

"E important ca el să fie prezent încă de la început alături de ceilalţi fotbalişti! El stă de ceva vreme şi, chiar dacă se pregăteşte singur, trebuie să reintre cît mai repede în ritm. Una e să alergi de capul tău şi alta să ai antrenamente cu mingea bine structurate!", a explicat un oficial stelist.

3 atacanţi a mai transferat Steaua în această pauză competiţională: Tatu, Mihai Costea şi Rusescu. Steaua mai păstrează în lot un vîrf din sezonul trecut, pe Bilaşco

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (21)
ronaldo666
ronaldo666  •  05 Iunie 2011, 13:51

sper sa joci la fel de bn k la bistrita :)

ockilaaa
ockilaaa  •  05 Iunie 2011, 10:52
Postat de boss_imperator pe 05 Iunie 2011, 00:14

Bilasco e pentru cafele in locul lui Lutu ! :)

cred ca si pentru asta e prea lent.

ockilaaa
ockilaaa  •  05 Iunie 2011, 10:50
Postat de kampionu16 pe 05 Iunie 2011, 00:56

voi datorita lu` surdu v`ati calificat in semifinalele cupei. orikm o sa vedeti ce fotbalist e cand va va scutura plasa din ghen(ce)a.

de parca acest lucru ar fi o MINUNE - au facut`o altii mult mai slabi decat surdu' p.s. si s-ar putea ca plasa din ghencea sa nu mai fie scuturat pentru multa vreme - asta nu inseamna ca steaua nu va primi gol ci faptul ca in ghencea nu se vor mai disputa meciuri oficiale.

Vezi toate comentariile (21)
Comentează