FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Moş Crăciun îi poate aduce pe Curtean şi pe Genchev la Dinamo

Genchev (în tricoul Vasluiului) a lăsat o impresie bună cît a fost în România
Genchev (în tricoul Vasluiului) a lăsat o impresie bună cît a fost în România

Articol de - Publicat luni, 14 noiembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 13 noiembrie 2011 19:56

”Cîinii” au planuri de a se întări luna viitoare, după finalul sezonului, cu mijlocaşul Timişoarei şi tatonează şi varianta de a-l readuce pe bulgar în Liga 1


Dinamoviştii îşi fac temele pentru mercato de iarnă. Acţionarii au promis că, spre deosebire de perioada din vară, de data aceasta vor investi considerabil ca să mai aducă fotbalişti, în condiţiile în care "cîinii" se luptă pentru al 19-lea titlu de campioană din palmares.

Vor preţ preferenţial
Pe lîngă Paul Pîrvulescu, dorit de mai mult timp de dinamovişti, dar căruia şeful medieşenilor, Ioan Horoba, se opune să-i dea drumul, roş-albii au mai intrat şi pe alte piste. Unul dintre jucătorii vizaţi este Alexandru Curtean, "aripa" celor de la Poli Timişoara. Fotbalistul de 24 de ani care poate evolua atît în dreapta, cît şi în stînga a mai fost în atenţia bucureştenilor, iar aceştia vor face o ofertă concretă pînă la finele anului 2011. Rămîne de văzut dacă amiciţia dintre Cristi Borcea şi Marian Iancu mai este de actualitate, întrucît dinamoviştii speră la un preţ preferenţial, avînd în vedere multiplele afaceri făcute între cele două părţi.

Îl va spiona Ciobi
O altă ţintă a "cîinilor" este, mai nou, bulgarul Stanislav Genchev. O mai veche cunoştinţă din Liga 1, întrucît a jucat vreme de 3 ani, între 2008-2011, la FC Vaslui, iar din vară, este unul dintre jucătorii de bază ai lui Ludogorets Razgrad, formaţia-surpriză de la sud de Dunăre, aflată şi ea în lupta pentru titlu. Liviu Ciobotariu chiar şi-a programat o deplasare în Bulgaria pentru a-l vedea la lucru pe jucătorul ce poate evolua pe trei posturi: fundaş dreapta, închizător şi, mai nou, fundaş stînga. Bulgarul este cotat la un milion de euro, însă "cîinii" vor să vadă care mai este capacitatea reală a fotbalistului. Cifrele lui sînt superbune: 12 meciuri în campionat, integralist, 4 goluri.

1,4 milioane de euro este cota de piaţă a lui Curtean pe transfermarkt.de

82 de meciuri şi 5 goluri a avut Genchev în 3 ani la FC Vaslui

Recunoscut ca dinamovist
Prietenii îl recomandă pe Curtean ca fiind dinamovist de mic. Aceste lucru este dezvăluit şi de şefii din Ştefan cel Mare, care l-au mai dorit şi în vară, dar şi în 2009, înainte de a fi ajuns pe Bega. Însă la acea vreme, cînd erau destul de aproape să-l ia de la Gaz Metan, bucureştenii s-au răzgîndit, au mai tergiversat, iar bănăţenii au plătit 1,3 milioane de euro medieşenilor şi l-au luat. În acest sezon, în Seria B2, Curtean are un gol în 10 etape pentru Timişoara.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (32)
many_steaua
many_steaua  •  14 Noiembrie 2011, 16:20
Postat de tandd pe 14 Noiembrie 2011, 16:16

inseamna ca habar nu ai de statute si regulamente.Tm si craiova sau bistrita au retrogradat ptr altceva

Pai mita este mai grava decât faptele lor . Oriunde în Europa pentru astfel de discuții din stenograme au fost retrogradate cluburi mari, cu un palmares internațional uluitor și nu acest club impotent pe plan internațional, care nici măcar o finala de Cupa Balcanica nu au fost în stare sa joace.

tandd
tandd  •  14 Noiembrie 2011, 16:16
Postat de many_steaua pe 14 Noiembrie 2011, 16:02

Pentru ca asa prevedea legea și statutele și regulamentele. Legea este buna doar împotriva Timișoarei și Sportului Studențesc ? Şi când retrogradați poate dintr-o remușcare de conștiința, înapoiați și Ghetele de Aur ciordite împreună cu Securitatea.

inseamna ca habar nu ai de statute si regulamente.Tm si craiova sau bistrita au retrogradat ptr altceva

bamse1901
bamse1901  •  14 Noiembrie 2011, 16:16

IN 85 DE MECIURI LA NOI A DAT 5 GOLURI IAR ACOLO IN 12 A DAT 4.ARE ANTRENOR CU RANDAMENT.

Vezi toate comentariile (32)
Comentează