FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Moș Crăciun Negoiță » Dinamo a rezolvat astăzi 3 transferuri cerute de Miriuță

Articol de GSP - Publicat vineri, 22 decembrie 2017 17:39

Vasile Miriuță i-a anunțat pe șefii lui Dinamo că vrea 5 jucători români, din Liga 1, pentru a fi sigur că prinde play-off-ul.

Conducerea echipei roș-albe i-a respectat cererea antrenorului și azi a rezolvat trei transferuri, potrivit TV Digi Sport.  Astfel, șefii lui Dinamo au ajuns la un acord pentru aducerea lui Vlad Olteanu, Mihai Popescu și Daniel Popa, jucători împrumutați în Liga 1.

Așa cum GSP.RO a anunțat în exclusivitate, Dinamo va plăti 10.000 celor de la FC Botoșani pentru atacantul celor de la FC Botoșani. În schimb, Mihai Popescu și Vlad Olteanu vor reveni gratis în Ștefan cel Mare, cei de la FC Voluntari fiind de acord să-i lase pe cei doi să plece.

  • Daniel Popa, 23 de ani, este un atacant care a jucat 20 de meciuri în Liga 1 în acest sezon, marcând un gol. A mai jucat la Chindia Târgoviște, de unde a fost luat de Dinamo în 2016
  • Mihai Popescu, 24 de ani, este un fundaș central care a mai jucat la Dunărea Călărași și ACS Berceni. Are 18 meciuri la FC Voluntari, în Liga 1. Pentru Dinamo are 14 partide jucate de-a lungul anilor
  • Vlad Olteanu este un fundaș stânga de 21 de ani, crescut la FC Brașov, și adus de Rednic la Dinamo în 2016. A mai jucat la Sepsi. Pentru FC Voluntari are 11 meciuri în acest sezon

Dinamo îi mai vrea în această vară pe Dan Nistor, Ronaldo Deaconu și pe Patrick Petre.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (47)
calinescu_
calinescu_  •  23 Decembrie 2017, 21:21

CE SA FACA DINAMO CU EI ????? N-AU VALOARE NICI DE PLAY OUT ....!!!!!!! MIRIUTZA NU TREBUIE LASAT SA FACA TAMPENII ....!!!!! DIN CATE SE VEDE EL NU E CAPABIL SA GESTIONEZE MOMENTUL DE CRIZA ...!!!!

davidblack
davidblack  •  22 Decembrie 2017, 23:22
Postat de valyomanyd pe 22 Decembrie 2017, 21:56

A fost banat, acum postează cu ionuț_adventist( cu referire la Negoiță) și cristi_butelie( cu referire la Borcea). dacă merge pe aceeași linie, curând o să-l dezgroape și pe Turcu :))))

hahahaha ....*** *** ...ma ocoleste acum

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

valyomanyd
valyomanyd  •  22 Decembrie 2017, 21:56
Postat de davidblack pe 22 Decembrie 2017, 21:43

pe prostul ala de bakunin l-ati mai vazut ??? ... de cand mi-a dat interval in autogara filaret ..a disparut ....poate l-a calcat RATA ( inainte de interval )

A fost banat, acum postează cu ionuț_adventist( cu referire la Negoiță) și cristi_butelie( cu referire la Borcea). dacă merge pe aceeași linie, curând o să-l dezgroape și pe Turcu :))))

Vezi toate comentariile (47)
Comentează