FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - RAPID, DUMINICĂ, ORA 21.30, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Moţi, în cazul unei victorii cu Rapidul: ”Prindeeem aripi ca-n reclame!”

Moţi aşteaptă cu nerăbdare să învingă Rapidul
Moţi aşteaptă cu nerăbdare să învingă Rapidul

Articol de - Publicat sambata, 17 septembrie 2011 00:00 / Actualizat vineri, 16 septembrie 2011 23:18

Cosmin Moţi e de părere că dinamoviştii ar căpăta un moral extraordinar dacă bat Rapidul. Înţelege de ce biletele nu se vînd, ”lumea e la muncă”, şi speră ca meciul să fie decis de către jucători, şi nu de arbitri.

- Cosmin, ai vreo temere în privinţa derby-ului de duminică, după rezultatele partidelor Vaslui - Dinamo 3-1 şi Hapoel - Rapid 0-1?
- Noi ne-am pregătit bine, aste ne interesează. Pe ei i-am văzut în Europa League, ştim ce pot. Nu ne-au speriat, dar ne-au convins încă o dată că formează o echipă bună. Coman a făcut nişte parade de zile mari, însă asta ne motivează asta. Sperăm să-l învingem noi duminică. Cît despre meciul nostru de la Vaslui, pot să spun că a fost dureros. Am condus cu 1-0, am luat două goluri ultrarapide pe greşelile noastre. Nu ne mai încălzeşte cu nimic că Robert Dumitru şi-a asumat erorile.

- Este acesta un derby?
- Da, deşi Derby de România e Dinamo - Steaua. Însă şi meciurile cu Rapid sînt la categoria derby-uri, astfel de confruntări nasc controverse şi multă patimă.

- Numai bilete nu se vînd.
- Mai e timp... E abia vineri, lumea e la muncă. O să se cumpere sîmbătă, duminică. Poate oamenii nu au avut timp să meargă la stadion. Nu ştiu cît de scumpe sînt, noi ne dorim doar să avem mulţi fani în tribune.

"N-am văzut Steaua, m-am băgat la somn"

- Dănciulescu, dar probabil că şi alţi colegi de-ai tăi cred că omul cel mai periculos de la Rapid, pentru voi, este Răzvan Lucescu. Aşa e?
- E un antrenor foarte bun, dar piesele cel mai importante sînt jucătorii care evoluează în teren. Momentan, rapidiştii sînt sub noi în clasament şi, cu ajutorul nostru, cu ajutorul lui Dumnezeu, sperăm să rămînă tot acolo. Dacă batem, ne ducem la 5 puncte în faţa lor, altfel va fi traseul nostru cu un succes. Am prinde aripi, ca-ntr-o reclamă celebră.

- Ai vedea repetarea scenariului de anul trecut, cînd Rapid a condus cu 2-0 la pauză şi-aţi cîştigat cu 3-2?
- Nu aş mai vrea aşa ceva. Nu mai vreau chin. Îmi plac victoriile clare şi liniştite.

- Pe ce prime jucaţi?
- Nu a venit nimeni la noi să facă vreun anunţ.

- Ai văzut meciul Stelei din Europa League?
- Nu. Am mîncat şi m-am pus să dorm la ora cînd a fost televizat meciul, aveam antrenament a doua zi dimineaţă.

886 de minute a bifat Moţi în toate cele 10 meciuri oficiale de pînă acum ale roş-albilor, pierzînd doar 14 minute din cauza unei comoţii. Apărătorul are şi două goluri

"Rapid e o echipă excelentă, bine coordonată şi bine articulată. Ca valoare, are una dintre primele trei trupe din campionatul nostru, aşa că va fi un meci greu pentru Dinamo" (Cornel Dinu, administrator delegat Dinamo)

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
adi_dinamovistul
adi_dinamovistul  •  17 Septembrie 2011, 11:31

rapidistii prind aripi nu noi:))))...HAI DINAMO!!

bogocnb
bogocnb  •  17 Septembrie 2011, 08:41

domnul Moti, echipa dinamo e INTERESATA de reclame sau de fotbal? ... de EL e clar ca NU ... de grupele CL nici atat ...

validinamovistul
validinamovistul  •  17 Septembrie 2011, 08:39

Vezi sa nu dai un autogol! joaca un pic mai aerisit!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează
Close