FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Moţi se face "bulgar"! » Fundaşul dinamovist va semna cu Ludogorets

Cosmin Moţi va bifa cea de-a doua aventură în străinătate după episodul Siena
Cosmin Moţi va bifa cea de-a doua aventură în străinătate după episodul Siena

Articol de GSP - Publicat marti, 26 iunie 2012 00:00 / Actualizat marti, 26 iunie 2012 23:36

Cosmin Moţi, 27 de ani, este în negocieri avansate cu Ludogorets. Fundaşul dinamovist va pleca la Sofia şi urmează să facă vizita medicală cu noua lui echipă, informează dolce-sport.ro.

Moţi mai avea un singur an de contract cu Dinamo, iar acţionarii din Ştefan cel Mare preferă să îl cedeze defintiv acum, în loc să îl piardă gratis la anul.

Ludogorets, campioana Bulgariei, va plăti aproximativ 400.000 de euro pentru transferul stoperului. Moţi va semna un contract pe trei sezoane şi va avea un salariu stagional de 200.000 de euro.

Moţi evoluează la Dinamo din 2005, cu o scurtă pauză de şase luni în 2008, cînd a fost împrumutat la Siena.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (610)
gashy_md
gashy_md  •  27 Iunie 2012, 15:56

Hehehe, stati sa vedem daca trece de vizita medicala la bulgari. La cat tutun a bagat in el.. nu m-as mira sa se intoarca . :(

wollt..
wollt..  •  27 Iunie 2012, 10:47

ADRIAN NĂSTASE, prima noapte în închisoare. Cum l-au primit deţinuţii pe fostul premier în "luxul" de la Rahova. Mediafax "Să vină Bombonel! Să vină Năstase aici!", strigă doi deţinuţi printre gratiile-plasă ale Penitenciarului Rahova, până când un agent de penitenciar le închide gura din scurt: "Băi, nu fiţi nesimţiţi!" ________________ :))))

wollt..
wollt..  •  27 Iunie 2012, 09:55

VIDEO. Inca o batjocura. "Nationala Frantei are nevoie de un tigan roman, ca sa cerseasca mingea"

Vezi toate comentariile (610)
Comentează