FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Moţi, următorul pe listă

Articol de - Publicat miercuri, 06 februarie 2008 00:00

Cosmin Moţi va părăsi echipa din vară, şefii promiţîndu-i fundaşului de 23 de ani că-i vor permite să plece în străinătate

"Pleci, dar la vară!", i-au comunicat şefii lui Cosmin Moţi atunci cînd stoperul a fost ofertat de cluburi din străinătate. Considerat o piesă foarte importantă în mecanismul apărării, Moţi a avut posibilitatea de a se transfera în această iarnă. Bulgarii de la Levski Sofia şi două cluburi germane, Bayer Leverkusen şi Borussia Dortmund, au fost interesate de achiziţionarea stoperului. Suma? 500.000 de euro pentru un împrumut de probă pe 6 luni, plus un milion de euro pentru un transfer definitiv dacă fundaşul de 23 de ani dă randament.


Acţionarii roş-albilor au fost de acord să-l transfere acum pe Ştefan Radu, afacerea cu Lazio implicînd 5,4 milioane de euro, promiţîndu-i în schimb lui Moţi că la vară i se va da şi lui drumul. Cosmin este remunerat cu doar 50.000 de dolari pe an, iar un transfer în străinătate îi va aduce un salariu de cinci ori mai mare. Bulgarii îi ofereau 250.000 de dolari pe sezon, în timp ce nemţii avansau aceeaşi cifră, dar în euro.


Înlocuitor din Banat

Dinamoviştii caută să-şi asigure încă de pe acum serviciile a doi-trei fundaşi, pentru ca plecarea lui Moţi să nu-i prindă descoperiţi. Borcea căuta şi ieri să-i rezolve pe McKain şi Pekarici şi i-a antamat deja pentru luna iunie pe trei dintre jucătorii de la Poli Timişoara, fundaşul stînga Latovlevici şi stoperii Scutaru şi Luchin. Ultimii doi ar fi variante de schimb pentru Moţi. Dinamo a convenit cu clubul bănăţean ca toţi trei să mai joace şi în retur pentru Poli, urmînd ca apoi să sosească în Ştefan cel Mare.

6,25
este media notelor lui Moţi în gsp, fiind, după Maftei, cel mai bine notat fundaş central din Liga 1

68
de meciuri şi 3 goluri are Moţi la Dinamo în prima ligă, începînd din vara anului 2005

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (24)
 •  06 Februarie 2008, 18:17

bravo

 •  06 Februarie 2008, 16:51

mai aveti de vandut pe cineva? vindetii pe borcea,turcu si ceilalti hahalerelor,sunteti praf si mai vreti sa duceti echipa in UCL? handicapatilor.asa considerati voi sa jucati in Europa?

 •  06 Februarie 2008, 16:42

pei chiar k dupa voi pleaca toata echipa...pe borcea cand il transefarti??si moti saracu ca si ceilalti jucatori tineri si buni de la dinamo imi imaginez k vor sa plece dintr-o tara de cacat..e normal..vedeti voi ce ghinion aveti k v-ati nascut aici...degeaba e fotbal bun dak bani nu ajung..si nici creierul...

Vezi toate comentariile (24)
Comentează