FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Motivul din spatele neputinţei lui Alexe: ”Moartea tatălui m-a dărîmat. Era punctul meu de sprijin şi de echilibru în viaţă”

Marius Alexe a fost dărîmat de moartea tatălui său
Marius Alexe a fost dărîmat de moartea tatălui său

Articol de GSP - Publicat vineri, 13 aprilie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 13 aprilie 2012 13:07

Contestat în ultima perioadă din cauza evoluţiilor foarte slabe pe care le-a avut în tricoul cîinilor, Marius Alexe a explicat motivele pentru care nu a avut prestaţii la nivelul aşteptărilor.

Pe lîngă accidentările pe care le-a suferit în acest sezon competiţional, atacantul dinamovist a mărturisit că decesul tatălui său a fost principala cauză din spatele lipsei de eficienţă arătată la partidele desfăşurate de la reluarea campionatului.

”Mi-e foarte greu şi sînt foarte multe nopţi în care nu dorm. Moartea tatălui meu efectiv m-a dărîmat. Îmi părea cel mai puternic om din lume. Să stai ziua cu el, să povesteşti, să glumeşti şi apoi să afli că a căzut. E năucitor! Eram în Antalya, m-am antrenat cu telefonul în buzunar, aşteptînd veşti. De cînd a ajuns la spital, tata nu a mai avut decît cinci ore de trăit”, a mărturisit Alexe, într-un interviu acordat pentru publicaţia Fanatik.

”Stau cu părinţii, sînt un copil. Tatăl meu era stîlpul casei şi punctul meu de sprijin şi de echilibru în viaţă. El mă aducea cu picioarele pe pămînt cînd jucam bine. Era psihologul şi profesorul meu. De la 10 ani, de cînd jucam la Electroaparataj, ştiu unde să-l caut cu privirea în tribună. Acum nu-l mai găsesc. Numai singur pot trece peste asta. I-am spus mamei: Lăsaţi-mă să mă închid în cameră, să mă uit în gol văzîndu-l pe tata, să sufăr şi să plîng”, a explicat atacantul dinamovist.

Tatăl lui Marius Alexe a încetat din viaţă pe 18 februarie, în urma unui infarct.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (27)
ewwe
ewwe  •  15 Aprilie 2012, 21:50

O Dumnezeule....ce greu e sa-ti pierzi tatal.......

toma29
toma29  •  15 Aprilie 2012, 00:46

Pana nu esti pus in situatia lui Marius, poti arunca zeci de vorbe grele fara sa intelegi macar ce spui. Cei ce il contesta nu numai ca nu sunt suporteri adevarati, nu sunt nici macar oameni adevarati. Capul sus, Alexe! Cateodata forta vine din durere.

red_life
red_life  •  13 Aprilie 2012, 15:49
Postat de aldo_m pe 13 Aprilie 2012, 15:40

ASTA E O SCUZA IEFTINA ,PRIMUL DRIBLING AL FACE ORICINE AL 2-LEA E MAI GREU SI TU NU PREA AI PUTERE SI NICI CREIER

Tu mergi pe stadion ? ai fost la vreun meci ?..sau la cele la care mergi tu...injuri de mama focului....Pana una alta suntem oameni cu totii...si ei sunt oameni..si ei vor sa castige un meci...pt ei,pt prime....apoi pt suporteri......Fac si ei tot ce pot....asta este valoarea....Paste fericit tuturor !!!

Vezi toate comentariile (27)
Comentează