FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Motivul pentru care Boldrin nu s-a prezentat la reunirea Stelei » Când se întoarce în România

Articol de GSP - Publicat miercuri, 04 ianuarie 2017 18:39

Renumit pentru faptul că ajunge întotdeauna mai târziu la reunirile echipelor sale, Fernando Boldrin nu s-a prezentat astăzi nici la reunirea Stelei.

Cătălin Liță, impresarul său, a comentat absența jucătorului său de la primul antrenament al Stelei pe 2017. 

"De data asta chiar există o problemă. Mi-a trimis o poză, are o problemă cu fetița lui. Trebuie să fie prezent în Brazilia pentru a-i face pașaport fiicei sale. Vineri, la prânz, se va întoarce, oricum. 

E de înțeles că unii jucători mai întârzie la reuniri, oamenii ăștia ajung de două ori pe an acasă. Rămâne la latitudinea clubului Steaua să decidă dacă Boldrin va primi o pedeapsă sau în ce va consta o eventuală pedeapsă."

Impresarul brazilianului a vorbit și despre o eventuală plecare a lui Boldrin de la Steaua, patronul Gigi Becali declarând în repetate rânduri că brazilianul nu va mai prinde prima echipă.

"Dacă Becali a spus că nu se mai bazează pe Boldrin, ne vom pune la masa tratativelor și vom vedea ce vom stabili. Deocamdată mie nu mi-a zis nimeni acest lucru. 

Boldrin va decide ce e mai bine pentru el. Dacă nu va mai fi dorit, va pleca. 

Luați lotul Stelei și vedeți ce mijlocaș are cifrele lui Boldrin. A avut o scădere pe final de an, recunoaște și el asta, dar să nu uităm că după primele meciuri toată lumea era entuziasmată de evoluția lui", a spus Cătălin Liță la TV Digi Sport.  

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
ray51
ray51  •  05 Ianuarie 2017, 13:38

Cand iti pedepsesti copilul, fa-o cu o mangaiere a.i. sa priceapa ca nu o merita. Metoda aceasta da un randament superior decat 'pumnul' unei amenzi usturatoare.

bamse1901
bamse1901  •  05 Ianuarie 2017, 02:29

Sumudica a spus ca nu va ajunge la timp deci el e vinovatul

Vezi toate comentariile (2)
Comentează