FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CEAHLĂUL, DUMINICĂ, 22:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Motorizează echipa! :D » Reghecampf i-a explicat deja lui Becali cum îl va integra pe Adi Popa

Articol de - Publicat joi, 16 august 2012 00:00 / Actualizat miercuri, 15 august 2012 21:53

Atacanţii Nikolici şi Rocha vor fi victimele concurenţei cu noua achiziţie, nu extremele Chipciu şi Tănase


Steaua îşi recalculează echipa după transferul de 400.000 de euro al lui Adrian Popa. "Motoreta Kawasaki", cum şi-a poreclit Becali noul jucător, a impresionat la Chiajna evoluînd pe benzile terenului, fie pe dreapta, fie pe stînga, şi astfel va fi folosit şi în Ghencea. Doar că nici una dintre extremele de bază, Chipciu şi Tănase, nu-şi va pierde poziţia. Alex, "Dodel" şi "Popică" vor fi în acelaşi timp pe teren, în spatele vîrfului Rusescu! "Va fi ceva cam ca la Barcelona, cred că-i năucim pe toţi", se entuziasmează patronul.

Dintre cei trei "ofensivi" ai lui Reghecampf, Chipciu a mai fost folosit în centru, în spatele unui vîrf, cînd era la FC Braşov, şi probabil el va fi utilizat la susţinerea lui Rusescu, iar Popa îi va prelua postul de pe dreapta. Golgeterul Raul va fi mutat şi el. Pînă acum a jucat mai retras, în spatele lui Rocha sau al lui Nikolici, dar cu Adi Popa pe teren, Rusescu va deveni vîrf.

Vaslui l-a crezut bolnav
Popa a fost aproape de un transfer important şi pînă să-l impresioneze pe Becali cu două goluri date Braşovului. La începutul verii, "Popică" semnase cu FC Vaslui, pentru aceeaşi sumă dată acum de Steaua, 400.000 de euro. S-a şi antrenat cu moldovenii, dar clubul s-a răzgîndit brusc atunci cînd Porumboiu a aflat că e disponibil Antal, de la Oţelul. Şi a renunţat la Popa ca să-l ia pe atacantul dreapta al fostei campioane. Acordul semnat de noul stelist a fost anulat invocîndu-se motive medicale. "Mi-au zis că am picat testul medical şi de aceea nu mă mai vor. Mă şi speriasem, credeam că am vreo boală gravă. Dar au mai procedat astfel şi cu doi fotbalişti străini", a declarat Popa. Portarul spaniol David Cobeno şi atacantul brazilian Reis sînt stranierii la care Vaslui a renunţat recent tot din "motive medicale". Contractele lor au fost reziliate cînd galben-verzii s-au prins că-i pot achiziţiona pe posturile respective pe Dani Coman şi pe Marius Niculae.

Cum va arăta Steaua cu Popa titular:
Stanca - Georgievski, Martinovici, Chiricheş, Latovlevici - Pintilii, Bourceanu - Ad. Popa, Chipciu, Tănase - Rusescu

"Adi Popa, Chipciu şi Tănase în acelaşi timp pe teren şi Rusescu vîrf împins e cea mai bună formulă posibilă. Şi cu Pintilii titular, care e peste Bourceanu, peste toţi!"
Gigi Becali, patron Steaua

"Adi Popa e foarte util, chiar dacă noi mai avem şi alţi mijlocaşi laterali. Gîndiţi-vă că vom avea peste 40 de meciuri în acest sezon!"
Laurenţiu Reghecampf, antrenor

"Steaua avea nevoie de un asemenea fotbalist, veţi vedea că e capabil chiar să ajungă în echipa naţională!"
Ilie Stan, antrenor Chiajna

"Nu e potrivit pentru Steaua!"
Noua achiziţie stelistă nu e lăudată de toată lumea. Valeriu Răchită, fostul fundaş al roş-albaştrilor, crede că stilul mijlocaşului nu e unul pliat pe jocul echipei: "Popa e un fotbalist de viteză, de contraatac, numai că Steaua n-a jucat pe contraatac în toată istoria ei!". Acesta a fost şi argumentul cu care Mihai Stoica l-a refuzat pe Sougou, cînd actualul ceferist a fost propus în Ghencea: "Steaua nu joacă pe contraatac, cum i-ar conveni lui Sougou!".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (14)
nikonist
nikonist  •  16 August 2012, 13:23

la cat de "expert" se crede jiji punem pariu ca va gripa mototul?

jalemare
jalemare  •  16 August 2012, 12:56
Postat de jullien_alphonse pe 16 August 2012, 12:33

++ Cât timp paseaza INAPOI si LATERAL, Steaua NU va lua campionatul. ++ Nu are CONDUCATOR DE JOC, nu are acel nr. 10 NECESAR. ++ SÂNMARTEAN la NATIONALA si la STEAUA !

ce spui tu e foarte adevarat. din pacate pentru suporterii Stelei Sinmartean are 500.000E salariu iar marele bogatas, latifundiar si ce o mai fi el nu are cum sa-i plateasca, niciodata, nici macar jumatate din salariul asta. sper ca esti constient de faptul ca daca Steaua ar avea un patron ca Porumboiu ar castiga fara probleme opt din zece titluri pe deceniu. jiji cred ca e singurul cetatean roman care nu e in stare sa faca masina de bani din Steaua.

jalemare
jalemare  •  16 August 2012, 12:39

rezerva de la Chiajna care vine si da peste cap toate echipa Stelei de la mijloc in sus. cred ca nu mai e nici unul sanatos in conducerea clubului. jiji ce mai zice, e peste Lacatus ?!? sau inca nu. medicamenteeeeeeeeeeeeee

Vezi toate comentariile (14)
Comentează