FOTBAL  »  Superliga  »  PREZENTARE

Mulţescu cere întăriri, în special înlocuitor pentru Mutu: "Lotul poate fi îmbunătăţit!”

Articol de GSP - Publicat miercuri, 17 septembrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 17 septembrie 2014 17:07

În conferinţa de presă în care a fost prezentat ca noul antrenor al echipei Petrolul, Gheorghe Mulţescu a vorbit despre obiectivele pe care le are în acest sezon şi despre lotul pe care îl are la dispoziţie.

Antrenorul a spus că în lotul Petrolului ar trebui să mai apară jucători noi pentru a îndeplini obiectivele: "Aceastea sînt conforme cu valoarea echipei. La nivelul echipei e loc de mai bine, de perfecţionare. Lotul poate suferi modificări pentru a atinge obiectivele, locurile 1-2, Cupa României şi accederea în grupele unei competiţii europene”.

Despre Mutu, antrenorul Petrolului a spus că momentan este în lot pentru meciul cu Steaua, iar plecarea acestuia ar fi o pierdere pentru echipă: "Mutu e un jucător valoros, care poate decide un meci. Pierderea lui ar fi un grea, dar orice jucător poate fi înlocuit de efortul echipei sau de un transfer".

Mulţescu a vorbit şi despre datoria pe care conducerea clubului o avea faţă de tehnician, după demiterea sa din 2012: "Au fost rezolvate problemele cu banii după semnarea contractului".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
agb87
agb87  •  18 Septembrie 2014, 11:11
Postat de dtdr pe 17 Septembrie 2014, 19:10

Multescu este antrenor cu cel putin 10 ani inaintea lui Lucescu, dar la performante este cu 20 de ani in spatele lui Lucescu ! Pacat de jucatori ca au patroni care-s PARALELI cu fotbalul !

explica ce ai zis...

xolv
xolv  •  17 Septembrie 2014, 21:17

De ce ai vrea sa inlocuiesti un Logan cu o Dacia Nova ?

mvradulescu
mvradulescu  •  17 Septembrie 2014, 19:44

Dl. Mulţescu este un antrenor cu multă experiență, însă e dezavantajat de faptul că în mod obișnuit era solicitat de echipe aflate cu un picior în liga inferioară, de obicei reușind să facă adevărate minuni, pe când acum obiectivul e e să ajungă în competițiile europene ... Apropo, care e motivul pentru care i se caută înlocuitor d-lui Mutu ? Îl pierde prin "transferul" la Echipa Națională ? Păcat ! Abia reușise să pună pe picioare echipa ploieșteană și acum trebuie ca bietul om să "revitalizeze" alt colectiv de jucători ... Să-i urăm "succesuri" multiple !!!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează