FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mulţescu pentru GSP.ro: ”Nu mă gîndesc să plec, continuăm reconstrucţia!” Ce spune despre reacţia lui Grigore

Gigi Mulțescu
Gigi Mulțescu

Articol de GSP - Publicat sambata, 17 august 2013 00:00 / Actualizat sambata, 17 august 2013 17:05

Chiar dacă Dinamo nu a reuşit să cîştige cu Corona Braşov, 1-1, Gheorghe Mulţescu susţine că nu s-a gîndit nici un moment să-şi dea demisia.

"Nu m-am gîndit să plec, nu s-a pus problema despre aşa ceva. Continuăm reconstrucţia, iar dacă la un moment dat domnul Negoiţă nu va fi mulţumit, atunci discutăm. Dar momentan continuăm acest proiect, iar această reconstrucţie durează pentru că avem mulţi juniori în lot. Am toleranţă cu cei tineri, iar ei trebuie să se maturizeze şi să aibă responsabilitate în joc. Fanii sînt excepţionali, ei sînt înţelegători, ştiu că această reconstrucţie este de durată, chiar dacă eu mi-aş dori să jucăm bine mai repede", a spus Mulţescu pentru gsp.ro.

Tehnicianul de 61 de ani a comentat şi declaraţiile lui Dragoş Grigore de după meci, care a repetat obsesiv că "e nevoie de o schimbare, un şoc la echipă, pentru că nu se poate să jucăm atît de slab meci de meci!".

"Dragoş a venit după meci la mine şi mi-a spus: «Nea Gigi, eu nu am spus că trebuie schimbat antrenorul, ci doar că administrativul şi conducerea tehnică trebuie să schimbe ceva!» Era contrariat de ce s-a putut interpreta. Am discutat cu Dragoş aseară şi am rezolvat acest aspect", a explicat Mulţescu.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (19)
suomicutzu
suomicutzu  •  18 August 2013, 14:20

o schimbare poate fi si sa scoata negoita mai multi bani din buzunar, fara toti refuzatii chemati la Dinamo...

onethatcomes
onethatcomes  •  18 August 2013, 00:55

Reconstructia pentru locul 11 poate =))))))))))))))))

terminatorul2
terminatorul2  •  18 August 2013, 00:30

STEAUA = 3 meciuri - 9 puncte !!! Fc Dingo = 5 meciuri - 5 puncte ! CeFuRa = 5 meciuri - 5 puncte : ))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Vezi toate comentariile (19)
Comentează
Close