FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL

Munteanu vrea să aibă concurenţă pe posturi: "Mai vreau un fundaş dreapta"

Munteanu are ambiţii mari în Liga Campionilor, unde vrea să strîngă 9 puncte
Munteanu are ambiţii mari în Liga Campionilor, unde vrea să strîngă 9 puncte

Articol de - Publicat miercuri, 29 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 28 iunie 2011 21:43

Dorinel Munteanu îşi doreşte un concurent serios pentru internaţionalul Rîpă.

Antrenamentele fizice din Poiana Braşov i-au stors de puteri pe "oţelari" şi aceştia au pierdut testul final al cantonamentului, 4-1 cu Astra. Dorinel Munteanu se aştepta la o evoluţie greoaie din partea echipei sale, dar voia o atitudine mai bună din partea fotbaliştilor.

"Nu este o tragedie, am şi uitat de acel meci. Plecăm în Olanda, unde vom avea amicale cu echipe de nivel apropiat. Acolo vor conta rezultatele", a spus "Neamţul".

Tehnicianul campioanei se declară nemulţumit de postul de fundaş dreapta, unde Cojoc se accidentează foarte des şi nu-i poate asigura o concurenţă puternică internaţionalului Cornel Rîpă.

"Mai vreau neapărat un fundaş dreapta pentru că jucăm pe trei fronturi şi stăm doar în Rîpă. Cojoc are probleme medicale periodic, nu este o garanţie momentan", a declarat Munti.

Oţelul va pleca astăzi în al doilea stagiu de pregătire, în Olanda. Acolo va sta 10 zile, perioadă în care va juca 5 amicale: Litex Loveci (1 iulie), Maccabi Haifa (3 iulie), Anderlecht (5iulie), Trabzonsport (7 iulie) şi Lokeren (9 iulie).

O ţin într-o petrecere

La o lună de la sărbătoarea cîştigării campionatului, gălăţenii au petrecut iar. Conducerea şi jucătorii au fost invitaţi luni seara la un restaurant din Galaţi pentru a aniversa 18 ani de la înfiinţarea Ligii Suporterilor. Singurul absent al serii a fost antrenorul Dorinel Munteanu, care nu a putut ajunge pentru că a fost invitat la o emisiune a unui post local. Fanii i-au dăruit lui Sergiu Costin o icoană, în semn de recunoştinţă pentru performanţele din acest an. (Marian Codirlă)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (3)
danotelu
danotelu  •  29 Iunie 2011, 20:45
Postat de otelul_galati pe 29 Iunie 2011, 12:05

avem nevoie de un atacant !!!

da si de un fundas dreapta asa cum zice dorinel

otelul_galati
otelul_galati  •  29 Iunie 2011, 12:05

avem nevoie de un atacant !!!

anonimx17
anonimx17  •  29 Iunie 2011, 01:06

pe neagu tine-l mai din scurt k si vineri si sambata..l-am vazut in club...si venea omu numa' la 2 3 noaptea...si dupa randament canci..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează