FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Mureşan: "Mandorlini rămîne încă un sezon dacă ia titlul"

Articol de GSP - Publicat sambata, 15 mai 2010 00:00

Preşedintele trupei din Gruia spune că viitorul lui Mandorlini la Cluj depinde de trofeul Ligii I.

„În mod normal, rămâne. Aşa scrie în contract, că, dacă ia titlul, mai rămâne un sezon. Dar totul depinde de campionat. De titlu depind atât de multe lucruri.

Toţi jucătorii au cerut să intre în cantonament, chiar şi cei suspendaţi. Sunt foarte uniţi şi foarte motivaţi”, a declarat Iuliu Mureşan în Evz.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
 •  15 Mai 2010, 13:33

In ceea ce ma priveste pe mine m-am saturat ca voi sa tot murdariti imaginea acestui club ca asa aveti voi chef . Aduceti dovezi si parafrazez stiti voi pe cine"ma inchin" , daca nu sunteti doar niste paranoici si ar trebui sa consultati un doctor specialist ca ma imbolnaviti cu atata mizerie de care sunteti capabili sa produceti, sunteti orbiti de invidie , nu mai stiti ce inseamna respect si fair-play sa nu mai vorbim ca nu cunoasteti aproape de loc pe cei care ii atacati cu atata v

 •  15 Mai 2010, 13:26
Postat de steaua1986forever pe 15 Mai 2010, 13:11

Dar patronul vostru, base, cat mai sta?

Tu nu te-ai saturat sa comentezi fiecare articol care apare despre CFR ? Nu mai ai ce comenta despre stelistii tai ai ramas fara cuvinte si acum vii sa spui ineptii pe forum , dute inapoi in coltisorul tau si stai acolo in pozitia fatului pana iti trece sau pana iti vei face o viata sociala IRL si sa comentezi despre CFR cand o sa aduci si probe clare, dovezi indubitabile ca "Base" este implicat in fotbal asa cum sugerezi tu si mass-media impinsa din spate de niste motive necunoscute m

steaua1986forever
steaua1986forever  •  15 Mai 2010, 13:11

Dar patronul vostru, base, cat mai sta?

Vezi toate comentariile (9)
Comentează