FOTBAL  »  Superliga  »  LIGA I

Mureşan: "Noi nu ne speriem nici de Real Madrid, cum să ne temem de Craiova?"

Articol de GSP - Publicat joi, 01 iulie 2010 00:00

Preşedintele lui CFR Cluj se declară încîntat că echipa sa va juca în Bănie în prima etapă a noii stagiuni din Liga I.

"E echilibrat, e destul de bun pentru noi programul. Nu mă sperie nici un meci. Nu m-ar speria dacă aş juca cu Real Madrid, dar cu Craiova.

Pentru noi va fi mai uşor începutul de sezon decât a fost anul trecut. Dacă ai victorii, ai un moral bun şi apoi poţi continua. Dacă ai ghinion să joci cu echipe tari, e mai greu", a declarat Iuliu Mureşan.

"Primele 6 etape sînt fulminante, campionatul e lung, dar sînt multe meciuri frumoase, tari. Cred că toată lumea e mulţumită", a spus Dumitru Dragomir.

Interviu ȘOCANT cu fostul internațional român care deține o școală de fotbal: „80% dintre români susțin Rusia. Știm cu toții ce este Ucraina - rahat!” » GSP l-a contactat azi: „Îmi mențin afirmațiile!”

Retragere-șoc în tenis! Nici măcar nu și-a anunțat fanii, dar a cerut să fie scoasă din programul de testare antidoping


Comentarii (26)
r.s.romania
r.s.romania  •  03 Iulie 2010, 22:35

mai bozgorilor si apatrizilor care sunteti!Nu va mai bagati in seama aiurea ca nu faceti parte din aceeasi competitie cu echipele romanesti!Voi concurati singuri si iesiti oricum pe locul prostilor!

dan_reddog
dan_reddog  •  03 Iulie 2010, 21:57

baaaaaaaai boozgore!anu asta cfr va fi zero!la cat te lauzi vei ajunge ca ciobanu de jiji fecali!du-te dreacu in bozzgoooria ta adica acolo unde ti-e locu ma lingaule!du-te in pannonia la mata de ungur nespalat

radmih
radmih  •  02 Iulie 2010, 09:02
Postat de sundancekid pe 02 Iulie 2010, 00:24

Cred ca sunt poate singurul dinamovist si probabil nici fanii craiovei nu cred asta dar va veti bate pentru o cupa europeana anul asta ! As putea sa spun si de ce cred asta dar mi-ar lua prea mult timp si spatiu !

Sa te auda Doamne,Doamne!Intuiesc unde bati,dar ,desi sunt un optimist nu prea cred ca se va intampla.Suporterii Stiintei merita asta,adica ceva mai bun.Din pacate managementul defectuos nu permite performanta.

Vezi toate comentariile (26)
Comentează