FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Mureşan: "Nu am primit penalty şi avem cei mai mulţi eliminaţi. De care ajutor beneficiem?"

Articol de GSP - Publicat luni, 26 aprilie 2010 00:00

Preşedintele lui CFR Cluj, Iuliu Mureşan, îi critică pe omologii săi din conducerile altor cluburi, care au insinuat că unele partide ale grupării din Gruia nu se desfăşoara doar pe teren.

"Cum putea sa fie ceva in neregula la partida noastra cu Unirea Alba Iulia cand noi am marcat, cu noroc, golul victoriei in ultimul minut?

Cluburile care au gura mare si fapte mici sunt preocupate de astfel de insinuari. Ei critica arbitrajul sau pe celelalte echipe, dar nu ii intereseaza ce se intampla in curtea proprie.

Vizavi de arbitraje trebuie sa precizam ca noi n-am avut nici o lovitura de la 11 metri, cei mai multi jucatori eliminati si cele mai multe cartonase galbene, in conditiile in care nu avem o echipa indisciplinata. Atunci, unde este ajutorul?", a declarat Iuliu Muresan pentru Sport Total FM.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (23)
 •  30 Aprilie 2010, 13:13

Ultimii 3 ani: 5 cupe din 6 posibile Muresane, mai lasa-i si pe mitici sa castige ca de-aia se cearta ca prostii.Sau pe frustratul ala de Iancu, ca imediat explodeaza cu c@[email protected] ia tot si anul asta, recunosc, fara sa fie o mare echipa, dar se vede disciplina si organizarea.Mercenari cum sunt strainii CFR-ului, sunt mai loiali clubului decat dinamovistii frustrati ce au lasat echipa.Se vede ca dau totul in teren, nu vezi resemnare pe fata lor.

 •  28 Aprilie 2010, 13:21

stelistii,precum copiii.nu mai fiti asa frustrati.uitati-va in curtea voastra ca steaua nu joaca nimic.nu dati vina pe arbitraje cand steaua nu stie fotbal.

maxcfrmax
maxcfrmax  •  27 Aprilie 2010, 06:28

Muresan the best president ever!

Vezi toate comentariile (23)
Comentează