FOTBAL  »  Superliga  »  AZI, ALEGERI LA FRF

Mureşan: "Sandu e un bun manager, are proiecte viabile" » Condescu: "Le-am recomandat cluburilor să nu voteze cu Sandu"

Articol de GSP - Publicat luni, 25 ianuarie 2010 00:00

Dispută aprigă pe marginea candidaturii lui Mircea Sandu pentru un nou mandat la şefia FRF. Discursul principalul susţinător al "Naşului", Iuliu Mureşan, a fost de-a lungul timpului unul cât se poate de elogios:

» "Nu se pune pune problema ca domnul Sandu să nu cîştige, el a făcut proiecte viabile a căror finalitate se vede. E un bun manager, cred că nu va avea probleme în a cîştiga. Campania sa se adresează tuturor celor 265 de votanţi, cred că va câştiga cu 200-230 de voturi".

Mircea Sandu şi-a anunţat candidatura chiar la Cluj, fiind cazat în hotelul finanţatorului de la CFR, Arpad Paszkany, însă Iuliu Mureşan a ţinut să specifice că speculaţiile pe marginea acestui fapt nu îşi au rostul:

» "Federaţia a ales. Nu a fost însă o campanie electorală, s-au discutat doar modificări de regulament şi alte strategii. Întrebaţi-i pe cei de la FRF. Nu mi se pare nimic spectaculos. Să nu fim suspicioşi şi bolnăvicioşi. Este un simplu hotel", a zis Muresan la GSP TV.

În tabăra contestatarilor, cel mai vehement se anunţă a fi liderul sindicatelor miniere, Marin Condescu:

» "Regulamentele se schimbă de trei ori pe an, nici nu se aplică. Toate comisiile lucrează pe interese. Nu se mai poate aşa! Nici nu voi veni la Adunarea Generală. Iar reprezentantul Pandurilor nici nu va vota la funcţia de preşedinte! Le-am recomandat cluburilor din zona noastră de influenţă să voteze împotriva lui Mircea Sandu".

Deşi alegerile de astăzi par o simplă formalitate pentru Sandu, şeful grupării din Târgu-Jiu explică de ce nu se teme de repercusiuni:

» "Nu îmi este teamă că se va răzbuna pe noi. La fotbal nu e ca în politică, dacă nu eşti de partea celui care va cîştiga, nu ai de pierdut".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
 •  25 Ianuarie 2010, 12:05

Il credeam mai cerebral pe Muresan asta dar iata ca m-am inselat, e la fel ca ceilalti!

 •  25 Ianuarie 2010, 11:47

Spune-ne si noua, caraghiosule, macar un proiect viabil al lui Sandu. Chiar nu mai ai pic de rusine in tine, domnule doctor? La groapa de gunoi a istoriei fotbalului o sa ajungeti cu totii! Si tu, si Sandu, si oierul, si Borcea, toti!

 •  25 Ianuarie 2010, 10:58

cum necum ,insa Timisoara a reusit sa evite aceasta clica si sa nu intre in mocirla si rahatul lui Sandu.Cea mai mare dezamagire este faptul ca o echipa din Ardeal ,CFR Cluj a ajuns miloaga FRF si a lui Sandu .Peste ani va ramane o pata pe obrazul Ardealului ca un securist mana in mana cu Borcea si Sandu au tras ca porci Clujul in laturile si balele lui Sandu si Dragomir.

Vezi toate comentariile (12)
Comentează