FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII - GAZ METAN 1-2

Mutare anti-Pîrvulescu » Schimbarea care îl scoate din schemă pe preşedintele Pandurilor

Articol de - Publicat luni, 30 septembrie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 29 septembrie 2013 23:09

Ieri a fost o zi plină pentru conducerea Pandurilor. Subprefectul Capitalei, Liviu Andrei, s-a alăturat oltenilor pe postul de manager, poziţie ce nu era prezentă în organigramă pînă în prezent.

Prin aducerea lui Andrei, atributele preşedintelui Eugen Pîrvulescu se restrîng, nou venitul urmînd să se ocupe, pentru început, de relaţiile cu Liga şi cu presa.

Prin această mutare devine din ce în ce mai evidentă răceala dintre Condescu şi Pîrvulescu, scopul fiind înlăturarea actualului preşedinte, post ce va fi ocupat de Liviu Andrei în viitor. Acesta va demisiona azi din funcţia de subprefect al Bucureştiului pentru a intra în noul rol la vicecampioana României. De profesie profesor de educaţie fizică şi sport, Andrei a fost prefect de Gorj timp de patru ani, înainte să devină subprefect al Capitalei.

Tot ieri, primarul oraşului Tîrgu Jiu, Florin Cîrciumaru, s-a retras din poziţia de membru în Adunarea Generală a Acţionarilor, motivul fiind aducerea în conducere a lui Liviu Andrei.


"Mi s-a oferit această funcţie de către cei mai importanţi oameni din judeţ, cu care am colaborat tot timpul foarte bine. Eu voi asigura interfaţa clubului, relaţia cu mass-media şi cu LPF"
Liviu Andrei, manager Pandurii, pentru Digi 24

Pustai, primele murmure
Eşecul surprizător cu Gaz Metan, 1-2, a adus cele dintîi contestări la adresa lui Cristi Pustai. Cînd scorul devenise 0-2, mai mulţi spectatori din spatele băncilor tehnice l-au aplaudat ironic pe tehnicianul de 48 de ani, iar unii i-au cerut demisia! Pustai i-a preluat pe gorjeni în iarnă, după demisia lui Grigoraş, şi i-a dus pe Eric şi compania, în premieră, în grupele Europa League. "Sperăm să ne revanşăm joi, în jocul cu Pacos Ferreira", au promis fotbaliştii din Tîrgu Jiu.

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (4)
ktta86i
ktta86i  •  30 Septembrie 2013, 15:28

si uite asa u7n proiect frumos ia sfarsit. Semianalfabetul asta de Andrei a pupat si a lins tot ce era de lins. PRAFUL SE VA ALEGE DE ECHIPA.

bibiloiu
bibiloiu  •  30 Septembrie 2013, 14:50

Mare pacat ca Pusztay s-a dus in golanie ......................nimeni nu este mai lipsit de carcter ca olteanul..................

armion
armion  •  30 Septembrie 2013, 13:00

Asta il urmeaza pe banca de rezerve pe fiisul ,care o lustruieste mult si bine la 5teaua.

Vezi toate comentariile (4)
Comentează