FOTBAL  »  Superliga  »  NUMIRE

Mutare surprinzătoare la un club din Liga 1 » Un fost jucător al Stelei a fost numit manager sportiv

Articol de - Publicat luni, 24 octombrie 2016 14:07

Sorin Drăgoi, președintele celor de la ACS Poli, a prezentat azi ultimele achiziții ale clubului.

Pe postul de manager sportiv a fost adus în mod surprinzător ex-stelistul Adrian Neaga, care va prelua astfel atribuțiile lui Ioan Miculaș. Cealaltă mutare anunțată a fost una așteptată. Atacantul elvețiano-albanez Fabian Lokaj a semnat în sfârșit cu bănățenii după un periplu de "probe".

"Așa că ne întărim echipa cu profesioniști și mergem așa cum trebuie, profesionist. Domnul Miculaș e membru fondator și va rămâne membru fondator, așa cum e în acte. Am dorit să facem o echipă profesionistă" Sorin Drăgoi 

Sosirea piteșteanului Rică Neaga la Timișoara suprinde, oarecum. Fostul atacant a avut o experiență nereușită pe banca celor de la Național Sebiș, apoi a preluat-o pe Atletic Bradu, locul 4 în Liga a III-a, de la care și-a dat demisia.

"Am ales să vin la Timișoara și prin prisma celor două culori. Tot cu alb-violet m-am apucat, sper ca acest club să redevină brand-ul care era. Era un brand pentru fotbalul românesc. Am fost la câteva meciuri și am văzut ceva dezolant. Îmi amintesc ultimul meci, cu 40.000 de timișoreni care stăteau în ploaie cu toate că scorul era defavorabil. Primul obiectiv e aducerea publicului la stadion. Știu că sunt două echipe, dar consider că echipa principală e cea din prima ligă.

Nu puteam să-i las în timpul campionatului pe cei de la Bradu. Am decis să vin azi pentru că săptămâna viitoare e pauză în Liga a III-a și au timp să-și găsească antrenor. Vreau să răsplătesc încrederea oamenilor. Cred că și atitudinea jucătorilor de până acum e de aplaudat. Eu cred că ne vom salva", a declarat Rică Neaga.

ACS Poli l-a prezentat oficial și pe atacantul Fabian Lokaj, 20 de ani. Format la Young Boys Berna elvețiano-albanezul a dat probe și la Voluntariul lui Florin Marin. El va fi probabil în lot pentru jocul cu Botoșani, nu însă și la cel de la Târgoviște din Cupă.

"Sunt foarte bucuros că am semnat cu Poli Timișoara. Vreau să ajut acest club, sper să marchez. Am avut o problemă, în vară situația nu era grozavă, nu am fost mulțumit la Voluntari și am venit pentru că la Timișoara e o familie și asta îmi place. Antrenorul mi s-a părut OK, un antrenor bun, care m-a ajutat acolo"  Lokaj

Interviu-eveniment cu Stanislas Wawrinka, omul care „a spart” BIG 4: „Am ZERO regrete pentru Wimbledon și am trăit cel mai frumos sentiment din tenis ”. Ce spune despre dispariția reverului cu o mână

Presimte o alegere-șoc la Rapid: „Sunt aproape sigur că el vine! Este înaintea lui Șumi ca variantă”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close