FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-1

Mutarea care a decis Derby de România » Contra a schimbat perfect și a câștigat duelul cu FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 02 mai 2017 09:41

Dinamo a câștigat meciul cu FCSB, 2-1, grație unui gol marcat în finalul meciului, și are șanse la câștigarea campionatului

Echipa alb-roșie a avut un final de partidă excelent, iar asta i se datorează lui Cosmin Contra. Antrenorul lui Dinamo a avut o mutare inspirată, care a făcut ca dinamoviștii să controleze jocul.

În minutul 61, Contra l-a scos pe Rivaldinho, al doilea vârf, și l-a introdus pe Azer Busuladzici, un mijlocaș defensiv. Astfel, Dinamo a schimbat sistemul, iar Dan Nistor a fost trecut în centru, în spatele lui Nemec, acolo unde a jucat excelent.

Nistor a început meciul ca mijlocaș stânga, iar pe această poziție nu a dat cel mai bun randament. După schimbarea locului în teren, acesta a avut mai multe acțiuni periculoase, a pasat foarte bine, a condus fiecare atac și a avut mai multe șuturi extrem de periculoase.

În plus, Busuladzici a recuperat foarte multe mingi și a ordonat jocul la mijlocul terenului.

7
a fost nota primită de Nistor din partea Gazetei Sporturilor

Astfel, datorită acestei mutări făcute de Contra, Dinamo a controlat jocul în ultimele minute și a obținut încă o victorie în fața rivalei. 

Citește și: Final incendiar de sezon! Program + calcule » Dinamo intră în forță în lupta la titlu: putem avea meci de baraj sau egalitate în 3!

Cine rămâne în Superligă, cine pică în Liga 2 » CALCULE la retrogradare în timp real

Nu se mai ascund » Fostul fotbalist al Rapidului se iubește cu mama unui titular din Superliga


Comentarii (35)
adi_stelistul
adi_stelistul  •  02 Mai 2017, 10:26

Contra e un antrenor evident mai bun decat Reghecampf. Sau oricum mai dedicat scopului imediat. In cazul lui Reghe nu sunt foarte convins ca victoriile Stelei sunt la fel de importante ca suma comisioanelor agentului. Nu e normal ca avand un buget mult mai mare decat al adversarei sa ai jucatori sub cei pe care-i aceasta. Nu doar la nivel de antrenori sau jucatori e o problema ci si la nivelul conducerii. Acolo unde se ia decizia. In timp ce Negoita stie sa delege atributii Becali, voluntarist cum e, se implica peste tot, desi nu se pricepe la mai nimic. Steaua plateste de cativa ani tribut amatorismului, arogantei, suficientei, superficialitatii si imposturii. Sa fim seriosi, nu prea meritam titlul acesta. Nu stiu daca il merita Dinamo (daca luam in calcul doar perioada de la venirea lui Contra, DA!!, fara discutie, e cea mai buna echipa, dar daca tinem cont de tot campionatul, nu stiu), insa cu siguranta noi nu meritam. Daca va fi sa fie, bogdaproste, dar mi-e greu sa cred.

fangigi
fangigi  •  02 Mai 2017, 12:44
Postat de Dan Ionescu pe 02 Mai 2017, 11:25

Mutarea inspirata n-a facut-o Contra ci Sovre.S-au judecat diferit doua faze ,faza de la Tanase si cea de la Romera.Pai in meciul Steaua-Viitorul au fost doua penalty mult mai clare pentru Steaua care nu s-au dat .Pacat ca Ganea nu mai joaca el era mai direct cu arbitrii.Cu astia nu-ti trebuie bun simt.***

Mutarea lui Contra a fost apa de ploaie! Adevarul e ca exista D-zeu, s-a dovedit aseara! Si el mai pedepseste din cand in cand arogantii, hotii, mincinosii, fatarnicii si pe cei ce i se proslavesc stramb din palate aurite!

adriann_
adriann_  •  02 Mai 2017, 13:08
Postat de fangigi pe 02 Mai 2017, 12:44

Mutarea lui Contra a fost apa de ploaie! Adevarul e ca exista D-zeu, s-a dovedit aseara! Si el mai pedepseste din cand in cand arogantii, hotii, mincinosii, fatarnicii si pe cei ce i se proslavesc stramb din palate aurite!

Sa nu-i uitam pe inchinatorii lui Mamona care si-au facut icoane cu propria mutra...

Vezi toate comentariile (35)
Comentează