FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mutări de week-end » Dinu Gheorghe vrea să aducă la Dinamo doi jucători cu care a lucrat la Astra

Yazalde a dat randament la Astra, unde a marcat de 7 ori în 26 de meciuri, una dintre cele mai prolifice perioade din viața sa
Yazalde a dat randament la Astra, unde a marcat de 7 ori în 26 de meciuri, una dintre cele mai prolifice perioade din viața sa

Articol de - Publicat sambata, 06 iunie 2015 00:00

Dinamoviștii vor să transfere doi dintre jucătorii cu care Dinu Gheorghe a lucrat în trecut la Astra, rămîne de văzut dacă se va ajunge azi sau mîine la un acord. Bunoza, Elhamed, Durimel, Serginho, Grozav și Naumovski sînt istorie pentru Dinamo, vor mai urma și alții.

"Cîinii" au rămas descoperiți în compartimentul ofensiv după ce lui Marius Niculae și Gicu Grozav le-au expirat contractele cu gruparea, iar Marius Alexe poate pleca în orice moment. Dinamo a rămas doar în Kamil Bilinski, dar și polonezul are gînduri de ducă.

Tocmai de aceea roș-albii caută să rezolve cît mai curînd transferul unor vîrfuri. "Mi-ar plăcea să lucrez din nou cu Yazalde", a spus președintele Dinu Gheorghe la DigiSport, vorbind despre atacantul de 26 de ani cu care a colaborat la Astra.

Braga, echipa de care încă aparține lusitanul, vrea să-l dea împrumut, l-a anunțat deja pe vîrf că-și poate căuta echipă. În acest week-end se va discuta despre posibilitatea unui transfer, definitiv sau temporar, al lui Yazalde în Ștefan cel Mare.

Acolo unde mai este așteptat mijlocașul Astrei, Vincent Laban, un alt fotbalist dorit de noua conducere a clubului. Închizătorul de 30 de ani este văzut ca o soluție întrucît nu s-a reactivat clauza de împrumut sau de cumpărare a lui Elhamed, iar Nicolae Grigore și Mansaly Boubacar nu sînt în planurile de viitor ale "cîinilor".

Jucătorul care a cîștigat Cupa și Supercupa României alături de Dinu Gheorghe la Giurgiu va discuta și el despre un transfer astăzi sau mîine.

"Nu mai contăm pe Grigore"

Dinu Gheorghe a confirmat la DigiSport ceea ce Gazeta Sporturilor a anunțat de două săptămîni, faptul că Nicolae Grigore nu intră în planurile "cîinilor": "I s-a comunicat deja că nu mai contăm pe serviciile lui. Mai are un an de contract, așa că acum trebuie să găsim formula pentru a încheia socotelile".

Doar că mijlocașul încă nu a semnat rezilierea contractului, iar dacă n-o va face, de marți se va prezenta la antrenamentele roș-albilor. Fostul căpitan al Rapidului a jucat 13 meciuri în primăvară pentru Dinamo.

Steaua pe 31, Dinamo pe 62

Deși n-a participat niciodată în grupele Champions League și a bifat deja două sezoane fără meci în cupele continentale, Dinamo ocupă locul 62 în clasamentul celor mai bune echipe din istoria cupelor europene.

Topul a fost stabilit de L'Equipe pe baza rezultatelor înregistrate de formațiile de pe continent în cei 60 de ani care au trecut de la disputarea primei ediții a unei competiții europene intercluburi. Steaua, de exemplu, ocupă locul 31.

2014este anul în care Yazalde a cîștigat singurul trofeu din viața sa, Cupa României cu Astra

8 echipea bifat portughezul în cariera sa, la nici una n-a stat mai mult de două sezoane la rînd: Varzim, Rio Ave, Braga, Olhanense, Beira Mar, Astra, Qabala și Gil Vicente

1 golîn 14 meciuri (10 ca titular) a marcat Yazalde pentru Gil Vicente în ultimul campionat

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (15)
i.am.valahu
i.am.valahu  •  06 Iunie 2015, 15:59

ptr CALINESCU bubui tu esti al mai ....rost user de aici ... *** .. intelegi ce scriu acum nu ? foarte bine nu stiam ca e concurs gramatical pe aici poate doar daca ***... ***.. daca as putea sa ti dau ignor cumva sa nu mai vad ce scrii as fi foarte fericit dar din pacate nu pot .... ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

1568787050039454
Dan Matei  •  06 Iunie 2015, 14:50

vine sigur yazalde pe 1000 euro / luna salar la ***......

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

kmkaze
kmkaze  •  06 Iunie 2015, 14:08

Dinu Gheorghe a zis acum 2 zile la digisport ca pana duminica vor semna cu Dinamo 3 jucatori, sa dea domnu sa fie astea unii din aia 2 pentru ca sunt de o valoare CLARA. Pentru cine nu i-a vazut, ii rog sa se uite la meciurile Astrei din campionatele trecute.

Vezi toate comentariile (15)
Comentează