FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI

Mutări la Vaslui » Porumboiu a luat un jucător de la Braşov şi are un favorit pentru postul de antrenor

În Liga 1, Stan a mai pregătit Gloria Buzău, Brănești, Mioveni, Steaua și Chiajna
În Liga 1, Stan a mai pregătit Gloria Buzău, Brănești, Mioveni, Steaua și Chiajna

Articol de - Publicat joi, 20 iunie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 19 iunie 2013 20:35

Mijlocaşul Nuno Viveiros a plecat în cantonamentul din Austria alături de moldoveni, iar "Iliesta" a devenit favorit să ocupe funcţia de "principal".

Portughezul de 29 de ani şi-a încheiat contractul cu FC Braşov în această vară şi a fost contactat de oficialii Vasluiului pentru a se alătura echipei. Viveiros a urcat în avion alături de restul lotului care s-a deplasat în Austria pentru cantonament şi va semna un angajament pe minimum două sezoane în zilele următoare.

Incertitudinea rămîne pe banca tehnică. Croatul Milan Sasici a negociat cu Adrian Porumboiu, însă suma solicitată pentru întreg staff-ul, 400.000 de euro, a fost considerată prea mare de către patronul galben-verzilor. Porumboiu are şi o variantă de rezervă. E vorba despre Ilie Stan, 45 de ani, care în campionatul trecut a retrogradat cu Chiajna.

"Ilie Stan e un mincinos. Să stea în banca lui, se propune singur. Ar fi venit pe jos la Vaslui" (Adrian Porumboiu, în septembrie 2012)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (8)
gymd
gymd  •  20 Iunie 2013, 15:07

Andone sau reintoarcerea lui Inacio, puteau tine Vasluiul akolo sus, daca anu asta sau chinuit, anu urmator vor retrograda

hammer90
hammer90  •  20 Iunie 2013, 09:58

cand esti de atatia ani in fotbal trebuie sa ai ochiul format,nu trebuie sa-ti spuna cineva ca Ilie Stan nu e antrenor de vaslui.eu cred ca cineva il sfatuieste rau pe porumboiu.

petri91
petri91  •  20 Iunie 2013, 08:34

din pacate un proiect serios cu parea FC VASLUI anii trecuti a ajuns o bataie de joc.........o echipa cu mediocrii fara vlaga fara nimic. pacat ca domnul Porumboiu nu e obligat, constrans sa investeasca bani multi bani, pentru a duce echipa in liga campionilor sau macar in primavara Europa League

Vezi toate comentariile (8)
Comentează