FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mutu a dezvăluit cine e antrenorul care ar putea să-i ia locul lui Contra: "Îl avem în vizor"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 19 aprilie 2017 19:51

Adrian Mutu, directorul general al lui Dinamo, spune că unul dintre posibilii înlocuitori ai lui Cosmin Contra în cazul în care acesta nu va continua la formația alb-roșie este Claudiu Niculescu.

"Claudiu Niculescu a fost în vizorul nostru în trecut, el e o legendă a clubului. Poate că în viitor o va pregăti pe Dinamo! Dacă ar pleca antrenorul nostru mâine, noi avem anumiți antrenori pe care-i analizăm, iar Claudiu e unul dintre ei", a declarat Mutu la TV Digi Sport.

Claudiu Niculescu (40 de ani) o antrenează în prezent pe FC Voluntari și e una dintre legendele lui Dinamo. Clau-gol a câștigat trei titluri cu formația din Ștefan cel Mare.

Claudiu Niculescu a mai fost în vizorul lui Dinamo în luna februarie. Atunci, Gazeta Sporturilor a scris că Mutu voia să-l folosească pe Niculescu pe post de marionetă! "Briliantul" ar fi dorit atunci să se folosească de licenţa PRO a lui Claudiu Niculescu pentru a antrena chiar el din umbră Dinamo, dar Clau-gol nu a acceptat rolul de marionetă.

"mâine negoiță și contra vor negocia"

Mutu susține și faptul că mâine Cosmin Contra și patronul Ionuț Negoiță vor avea o discuție în ceea ce privește viitorul antrenorului la cârma lui Dinamo.

"Domnul Negoiță și Cosmin vor avea o discuție mâine. Eu vă spun că 90% sunt șanse ca el să rămână la Dinamo. Și el a spus că sunt șanse de 90% șanse să rămână.

Eu știu ce vrea Cosmin. A avut mai multe experiențe neplăcute pe la echipele pe unde a fost. El vrea să facă performanță și trebuie să găsim numitorul comun pentru asta. El va cere jucători în funcție de ce obiective are. Sunt sigur că mâine cei doi vor găsi un numitor comun", a adăugat Mutu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (40)
fangigi
fangigi  •  19 Aprilie 2017, 22:53
Postat de luciann pe 19 Aprilie 2017, 22:11

...erau bani ca sa se joace corect...

Iar *** ce nu trebuie? Erau bani dati motivare ca sa incurce adversarul ciobanului! Pana si D-zeu a vazut asta, ca cfristii au castigat, iar valiza a fost confiscata! Ulterior ciobanul a si fost acuzat de coruptie!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luciann
luciann  •  19 Aprilie 2017, 22:11
Postat de danut1971 pe 19 Aprilie 2017, 21:24

si celebrul caz valiza de la cluj ce a fost *** sau erai copil de gradinita pe atunci?

...erau bani ca sa se joace corect...

sandra_tandra
sandra_tandra  •  19 Aprilie 2017, 21:59

ce tupeu pe contra sa ceara bani de transferuri bai contra nu ti-e rusine sa ceri imposibilul

Vezi toate comentariile (40)
Comentează