FOTBAL  »  Superliga  »  CFR - DINAMO 0-3

Mutu, după suspiciunile lansate de Duckadam: "Când l-am văzut pe Marc titular, eram puțini speriați"

FOTO: Gazeta Sporturilor
FOTO: Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat duminica, 07 mai 2017 20:13

Adrian Mutu, managerul celor de la Dinamo, i-a răspuns astăzi lui Helmuth Duckadam, cel care a lansat suspiciuni cu privire la evoluția goalkeeper-ului lui CFR Cluj, Traian Marc, din partida câștigată de Dinamo, 3-0, sâmbătă. 

"Cu tot respectul pentru domnul Duckadam, mi se pare mult prea mult să acuzi un jucător în mod direct fără probe în acest sens.

Noi când l-am văzut pe Marc titular, eram puțini speriați. Făcuse meciuri foarte bune împotriva noastră. Am dat gol dintr-o întâmplare, dar nu cred că astfel de greșeli se pot face intenționat. A fost o ciocnire", a mărturisit "Briliantul".

Managerul "câinilor" a oferit detalii și despre situația tehnicianului Cosmin Contra și crede că "Guriță" va rămâne la echipă. 

"Domnul Negoiță are o presiune în negocierile cu Cosmin Contra, după aceste rezultate. Dar cert este că îl vrea în continuare.

Financiar, Contra s-a înțeles cu clubul. Mai sunt niște clauze care i-ar da mai mare siguranță. Clubul nu se simte foarte confortabil în privința lor, dar asta nu înseamnă că nu vor fi acceptate. E o chestiune de zile până când înțelegerea va fi finalizată", a spus Mutu, la TV Dolce Sport.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (7)
1329519933750202
Andreea Birbic  •  08 Mai 2017, 13:44

nu esti sanatos la cap ....am ras cu lacrimi ......de unde ai scos o pe asta cu helm mamut?

liviuemil
liviuemil  •  07 Mai 2017, 23:20

"putin speriati"???? De ce? Pentru ca a-ti avut posibilitatea de a inscrie mai multe goluri decit cele planificate de comun acord?????

bigdeal
bigdeal  •  07 Mai 2017, 22:04

:)))) Mutule, apuca-te de stand-up, esti meserias!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează