FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mutu face lumină în cazul lui Contra » Dezvăluiri despre situația antrenorului lui Dinamo

Articol de - Publicat sambata, 18 martie 2017 14:04

Contractul lui Cosmin Contra cu Dinamo va expira în vară, iar șefii "câinilor" vor ca antrenorul să continue la echipa alb-roșie.

Adrian Mutu, directorul general al echipei, a făcut mai multe precizări despre contractul lui Contra și a spus că după meciul cu CSU Craiova, de duminică, vor începe negocierile.

" Cosmin Contra a vorbit doar de situația lui familială și despre faptul că îi este greu să stea departe de soție și de copii. Nu a declarat în niciun moment că ezită sau că nu vrea să semneze prelungirea.

De altfel, noi am vorbit deja cu Cosmin despre prelungire, dar nu vom demara negocierile decât după meciul cu CSU Craiova. Atât Cosmin, cât și noi, ne dorim să avem liniște din toate punctele de vedere înainte de acest meci extrem de important", a declarat Mutu pentru GSP.RO. 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
fcsb.86
fcsb.86  •  18 Martie 2017, 15:58

Gata, Juventus Bucuresti a batut SEPSI si sunt aproape promovati. De la anul Dinamovistii pot spune ca vor avea si ei meciuri de UCL, desigur cu Juventus Bucuresti doar ca nume =))))))

1425838917717550
John Milne  •  18 Martie 2017, 15:34

Face tocanita nu kumina . Ciorbarii sunt saraci lipiti .

Vezi toate comentariile (2)
Comentează