FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - ASTRA 2-2

Mutu pune presiune pe FRF și pe CCA: ”Trebuie luate măsuri aspre fiindcă se distrug carierele unor oameni!”

Foto: Raed Krishan
Foto: Raed Krishan

Articol de - Publicat sambata, 29 octombrie 2016 23:17

Managerul general al roș-albilor, Adrian Mutu, a fost dezamăgit de rezultatul obținut de Dinamo cu Astra (2-2) și a reacționat dur la finalul meciului.

"Se întâmplă prea des să se greșească împotriva noastră. Încă o dată Dinamo trece printr-un asemenea moment, în care pierde puncte printr-o greșeală de arbitraj foarte mare. Îl știu bine pe Balaj, știu ce fel de om e, știu că e un arbitru bun, dar a greșit foarte grav, în ultima fază.

Domnul Burleanu ar trebui să se uite mai atent la arbitraj, pentru că așa ceva nu se mai poate, sunt prea multe greșeli de arbitraj împotriva noastră.

Noi oricum nu eram mulțumiți dacă era să câștigăm, pentru că Dinamo trebuie să se bată sus, la obiectiv. S-a văzut că suntem o echipă fără experiență, trebuia să câștigăm, mai ales că Astra a jucat în 10 jucători o repriză. Nu vreau să intru în discuțiile cu Astra, nu e stilul meu, nu vreau să le răspund, eu sunt un alt tip de conducător", a spus Mutu.

"FRF și CCA să ia măsuri drastice, se pierd puncte importante, iar arbitrii stau doar o etapă pe margine. Se joacă prea ușor cu carierele unor oameni, iar Dinamo se îndepărtează iar de lupta la titlu"
Adrian Mutu, manager general Dinamo

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (113)
popescu13
popescu13  •  30 Octombrie 2016, 10:27
Postat de blatistu49 pe 30 Octombrie 2016, 04:32

hotiepe fata cu intentie intro alta tara e anchetat ***

Mai priviti meciuri din alte campionate,veti vedea decizii controversate mult,mult mai mari ca cele ale lui Balas.Diferenta de atitudine este uriasa,e o diferenta de educatie,fotbalul este tratat ca un sport,nimeni nu urla,nimeni nu ameninta,cu atat mai putin ineptia anchetei.Gandirea e simpla:arbitrii nu sunt roboti,sunt oameni care pot gresi,nu-i pot judeca dupa ce vad 10 reluari,in teren lucrurile se vad si simt altfel,iar greselile sunt repartizate aleatoriu,azi in favoarea mea,maine sau in alta zi,in defavoarea mea,si asa mai departe. La noi nu avem conducatori adevarati,la noi se creaza iluzia ca cine tipa mai tare ,cine injura mai urat,are dreptate.Revin-diferenta de educatie !!!

xnread
xnread  •  30 Octombrie 2016, 10:09

Bună dimineaţa. A sosit timpul, ca şi în România să fie incercată, implementarea sistemului video arbitrajului şi tehnologia Hawk-Eye rezultatele dovedindu-se mulţumitoare într-o ţară precum Olanda.:)

1425838917717550
John Milne  •  30 Octombrie 2016, 17:39
Postat de xnread pe 30 Octombrie 2016, 10:09

Bună dimineaţa. A sosit timpul, ca şi în România să fie incercată, implementarea sistemului video arbitrajului şi tehnologia Hawk-Eye rezultatele dovedindu-se mulţumitoare într-o ţară precum Olanda.:)

Nema Dineros in Romania.

Vezi toate comentariile (113)
Comentează