FOTBAL  »  Superliga  »  TRANSFERURI

Mutu răspunde ironiilor făcute de Mihai Stoica: "Uită de Budescu! El e fotbalistul cu cel mai mare «F» din campionat"

Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor
Foto: Cristi Preda/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat marti, 18 iulie 2017 12:26

Adi Mutu şi Mihai Stoica au avut un schimb de replici pe reţelele de socializare după prima etapă a Ligii 1, iar oficialul dinamovist a avut un mesaj pentru rivalul său.

După ce Mihai Stoica a scris că "telefonul scrie automat cu «F» mare" (de la Fotbalist) în momentul în care face referire la Budescu, Mutu a replicat lăudându-l pe Juan Albin.

"Schimbul cu MM a fost o glumă. Dar pe noi nu ne interesează dacă alţii stau pe Facebook. Albin s-a pregătit şi în zilele libere, se pregăteşte în continuare.

Când va intra, probabil va fi cel mai bun pasator din România. E un fotbalist cu «F» mare, dacă tot e vorba de ironii. Cu cel mai mare «F» din campionat", a spus Adi Mutu la TV Sport ro.

Managerul dinamovist a adăugat că echipa din "Ştefan cel Mare" nu va mai efectua transferuri, cel puţin până la finalul "dublei" cu Bilbao, din turul al treilea al Europa League. 

"În perioada asta nu mai aducem jucători, o să vedem după dubla cu Athletic. Dacă vom vinde jucători, cu siguranţă vom aduce un înlocuitor.

Lui Katsikas i-a mai dat Cosmin Contra nişte zile de antrenamente. Am înţeles că Cosmin va pleca săptămâna viitoare să vadă un meci amical al lui Athletic", a adăugat Mutu.

Dinamo va juca meciul tur cu Bilbao pe teren propriu pe data de 27 iulie, în timp ce returul din Spania este programat pentru data de 3 august.

Dosar-ȘOC în Spania! Starul Barcelonei a dezinfectat camera, „de cei care nu-s musulmani”, apoi a vandalizat o vilă de lux, cu 7 dormitoare: perdele transformate în „hamuri și leagăne sexuale”! Tribunalul anunță: „Sunt 500 de poze la dosar”

Constantin Gâlcă, noul antrenor al Universității Craiova! Acord cu Mihai Rotaru


Comentarii (51)
dynamo.dresden
dynamo.dresden  •  19 Iulie 2017, 09:55

Nu are rost sa comentam de slujitor ca *** care sta ca o domnisora picicior peste picior probabil sta asa sa ca nu are ce sa i se vada intre picioare :))))

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

chronic
chronic  •  18 Iulie 2017, 17:56

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

luputu
luputu  •  18 Iulie 2017, 17:28

Mai ***, noi am jucat, nu luam campionate la TAS sau cu brichete.Jucand mai si pierzi! Iar de arbitrii, numai campionatul trecut fara greselile slugior lui jiji, il luam numai dupa campionatul regulat, in play off defilam, puteam sa castigam numai un meci sau doua. De performante nu mai vorbiti....

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (51)
Comentează