FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA - CFR CLUJ 1-1

N-au atacat aşa de ani de zile! » Steaua a tras de 29 de ori la poarta lui CFR Cluj

7 ocazii a avut Steaua împotriva Mioveniului, un meci în care a dat patru goluri, deci cu trei mai puține decît și-a creat contra Clujului
7 ocazii a avut Steaua împotriva Mioveniului, un meci în care a dat patru goluri, deci cu trei mai puține decît și-a creat contra Clujului

Articol de - Publicat luni, 12 decembrie 2011 00:00 / Actualizat duminica, 11 decembrie 2011 22:59

Steaua a tras de 29 de ori la poarta lui CFR, un număr incredibil de şuturi, cum roş-albaştrii n-au mai reuşit în faţa nici unei adversare pe care au întîlnit-o în acest sezon.

"Parcă nu sîntem foarte trişti, deşi am făcut egal acasă. Am dominat-o fantastic pe CFR!". Jucătorii Stelei au simţit şi ei de pe teren ceea ce s-a văzut şi din tribune, şi la TV: impresia de asediu la poarta Clujului, care a scăpat fără înfrîngere graţie norocului şi a goalkeeperului Beto. Cifrele confirmă superioritatea bucureştenilor.

Ei au trimis mingea către poarta lusitanului de 29 de ori! E un număr rar întîlnit într-un meci din Liga 1 şi pe care Steaua nu l-a mai înregistrat în ultimii ani. În stagiunea aceasta, "militarii" au mai dominat-o clar doar pe Mioveni, pe care au bătut-o cu 4-0 din 20 de şuturi. Deci cea mai slabă formaţie din campionat a primit cu nouă şuturi mai puţine decît a recepţionat CFR contra Stelei! 13 din totalul de 29 au prins cadrul porţii, dintre care trei au numerit barele porţii lui Beto!

Clujenii au trimis mingea pe poarta lui Tătăruşanu doar de trei ori. Au pierdut şi posesia, fiindcă au avut balonul doar în 41 la sută din timp, şi calităţile ofensive, întrucît ei au beneficiat doar de trei ocazii în 90 de minute, faţă de zece oportunităţi, cîte şi-au creat steliştii.

"Rămîne satisfacţia unui semn pe care ni l-a dat Dumnezeu, acela că jucătorii au lovit barele în semnul crucii, adică transversala, pe urmă bara din stînga şi bara din dreapta" (Gigi Becali, patron Steaua)

"A fost cel mai bun meci al Stelei din ultimii ani, dar şi unul paradoxal, că am fost conduşi mult timp, deşi am avut număr record de ocazii" (Eduard Iordănescu, antrenor secund Steaua)

"Pentru prima oară în acest sezon am jucat cîteva meciuri în aceeaşi formulă, fără să mai schimbăm mulţi jucători. Acesta a fost secretul meciului bun pe care l-am făcut" (Helmuth Duckadam, preşedinte Steaua)

A uitat-o pe Ghenea? » Dimitrov are o nouă cucerire celebră: filmați pe străzile din Monte Carlo

„Dacă mănânci o lună de la penitenciar, dai colțul!” » Dănuț Lupu, despre condițiile de la Rahova: „Să mă ierte doamna Rodica, dar la Marriott era mai ieftin ...”


Comentarii (16)
aurel_109
aurel_109  •  12 Decembrie 2011, 19:42
Postat de nea_silica pe 12 Decembrie 2011, 09:13

N-au intrat zilele in sac. Poate Larnaca (echipa mica nu-i asa?) va aplica corectia pe care o meritati pe deplin. Eu incercam sa fiu fair-play, va laudam cand meritati si criticam echipa mea cand merita. N-o voi mai face. In schimb voi rade de voi cand o veti face de oaie... Pentru ca asta meritati.

marsh bozgore...

silviu.bahrim
silviu.bahrim  •  12 Decembrie 2011, 19:32

Steaua joaca din ce in ce mai bine de la meci la meci. In retur nu vom pierde niciun meci si vom castiga campionatul, vom juca finala europa league !!!

flafy
flafy  •  12 Decembrie 2011, 14:52

da,steaua ajucat bin cu CFR-ul si merita sa castige,steaua a jucat bine si cu Dinamno,dar meciul trebuia sa se termine egal deoarece Dinamo a avut mai mule susturi spre poarta,mai multe sustuti pe poarte,mai multe lovituri de colt,posesie mai buna....etc!!deci din meciurile cu Dinamo si CFR steaua trebuia sa i-a $ puncte asa ca sa nu se mai planga !!iqr Dinamo trebuia sa ia cel putin ! punct cu steaua! si daca a jucat bine @ meciuri nu poti sa stii cand face unul prost si se duce naibii totul,la steaua e tensiune mereu si nu poti fi sigur nici in meciurile cu Concordia si Mioveni daca bate....CFR este favorita pentru ca arbitrii sunt cu ei!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează