FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

N-au avut bani să-i dea! » Borcea a plecat la fel cum a făcut-o Copos :)

Borcea a revenit în ţară după patru luni şi jumătate petrecute la Miami. FOTO: Vlad Ispas
Borcea a revenit în ţară după patru luni şi jumătate petrecute la Miami. FOTO: Vlad Ispas

Articol de - Publicat sambata, 14 ianuarie 2012 00:00 / Actualizat vineri, 13 ianuarie 2012 23:13

Nicolae Badea a reuşit să-l convingă pe Cristi Borcea să rămînă în Ştefan cel Mare, mai ales că acesta ar fi trebuit să încaseze 3 milioane de euro pentru a renunţa la acţiuni.

Dacă avea cineva emoţii, Cristi Borcea nu s-a retras din acţionariatul lui Dinamo! Ieri, preşedintele executiv a ajuns în România şi a avut o întrevedere cu Nicolae Badea şi Cornel Dinu, de la care a lipsit însă Dragoş Săvulescu, cel cu care Borcea se află în relaţii reci.
La finalul discuţiei de aproape 3 ore, Borcea a decis să rămînă în acţionariat, asta şi datorită faptului că el ar fi trebuit să primească aproape 3 milioane de euro în schimbul celor 30% din acţiunile deţinute, sumă imposibil de plătit de către ceilalţi acţionari. "Am decis să rămîn lîngă echipă, unde-s mulţi puterea creşte şi vom fi mai puternici în lupta pentru titlu. Săvulescu a fost şi rămîne prietenul meu, chiar dacă au fost momente cînd n-a fost lucid şi l-a luat gura pe dinainte. Trebuie să luăm campionatul, nu ne permitem paşi greşiţi", a spus ieri Borcea.

"Borcea va rămîne preşedinte executiv, iar Săvulescu preşedinte delegat. De acum încolo, trebuie să conlucrăm, să ne sfătuim cu toţii înainte de a lua o decizie, pentru a nu exista disensiuni. Trebuie să facem echipă bună şi pe teren şi în birouri pentru a ne păstra poziţia în clasament", a spus şi Nicolae Badea.

"Mă bucur că Borcea nu se mai retrage de la Dinamo. Dacă nu rămînea el, nu mai aveam cu cine să mă cert. Acum sînt în Jihad cu el!" (Gigi Becali, patron Steaua)

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (9)
vallym
vallym  •  14 Ianuarie 2012, 20:21
Postat de steaua1986forever pe 14 Ianuarie 2012, 12:07

bineinteles....brandul "Steaua" valoareaza cel putin de 10 ori mai mult decat brandul "dinamo".

brandul steaua este egal cu brandul oaia....

bogdan123rzk
bogdan123rzk  •  14 Ianuarie 2012, 17:03

daca si Steaua este un brand .. eu ma impusc ..Steaua la ora actuala sau putem spune cum a fost din totdeauna este o tarc de oi nimic mai mult :D cius

steaua1986forever
steaua1986forever  •  14 Ianuarie 2012, 12:07
Postat de unmaker pe 14 Ianuarie 2012, 09:36

crezi ca steaua valoreaza mai mult ?

bineinteles....brandul "Steaua" valoareaza cel putin de 10 ori mai mult decat brandul "dinamo".

Vezi toate comentariile (9)
Comentează