FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

N-au nici un magician! » Levy caută un bun executant de lovituri libere

Articol de - Publicat marti, 28 iunie 2011 00:00 / Actualizat luni, 27 iunie 2011 20:30

Steaua a făcut achiziţii, dar tot nu are în echipă un executant de faze fixe redutabil, aşa că e de aşteptat să sufere şi în campionatul următor.

Gigi Becali şi Mihai Stoica au completat lotul în vara asta, dar n-au acoperit o gaură pe care echipa a arătat-o în sezonul trecut, mai ales în prima parte a lui. Nu există nici un fotbalist capabil să înscrie cu regularitate din lovituri libere. Nicolae Dică a salvat stagiunea precedentă cu un gol marcat lui Dinamo dintr-o "directă" în finala Cupei României, dar el a dispărut din echipă între timp. Şi nu a fost înlocuit de un specialist măcar la fel de competent.

Rusescu şi Dorinel Popa sînt, dintre nou-veniţi, fotbaliştii care executau astfel de faze fixe la cluburile de la care au sosit, numai că în mod normal nici unul dintre ei n-o să prindă un loc în prima echipă. Mijlocaşul provenit de la Brăneşti a recunoscut că-ţi trebuie talent ca să baţi bine loviturile, că nu e ceva ce antrenorul poate să pregătească: "Eu am şi exersat, dar în mare parte e ceva nativ, e vorba despre plăcerea de a lovi mingea cînd ea stă".

Să vină Moraes!

Steaua ar putea să scape de problema asta dacă rezolvă în timp util achiziţionarea lui Junior Moraes. Brazilianul care a semnat recent cu ŢSKA Sofia, dar tot mai poate ajunge în roşu şi albastru, chiar e un executant excelent. A demonstrat asta la Bistriţa, pentru care a marcat des din lovituri libere.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
stancuvlad
stancuvlad  •  28 Iunie 2011, 12:59

asta e o problema a campionatului nu a stelei, nu prea mai sunt executanti buni de lovituri libere la nici o echipa de la noi

totdd
totdd  •  28 Iunie 2011, 11:24

mendoza. ala nu trebuia dat.mi-a placut mult mendoza, ,centra exact unde trebuie. la inaltimea care trebuie.cat a fost mendoza la steaua, dadeam f. multe goluri din lovituri libere.avea si sut putermic.si imi mai pare rau de thereau ! se pricepe gigi....vai de mintea lui

petrica_pe_gsp
petrica_pe_gsp  •  28 Iunie 2011, 09:00

Il avem pe Popa.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează