FOTBAL  »  Superliga  »  FRF

"N-avem jucători pentru o primă ligă cu 18 formaţii"

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2010 00:00

Şeful FRF Mircea Sandu explică modul cum s-ar putea ajunge la o restructurare a numărului de echipe din Liga I:

 

 

"În urmă cu şapte, opt ani, am propus o divizie cu 12 formaţii, cu play-off şi play-out. S-a ajuns la versiunea cu 16 echipe, apoi la cea de acum, cu 18, dar cheia e la Ligă. Dacă LPF vine către Adunarea Generală a FRF cu o propunere de restructurare, se poate discuta. Eu spun însă că, valoric, nu avem în prezent jucători pentru o primă divizie cu 18 formaţii".

Vezi ce sistem competiţional îţi propune Gazeta!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
 •  07 Ianuarie 2010, 16:16

jucatori nu aveam,patroni nu,presedinti nu,pai se pare ca ar trebuii desfintat fotbalul pana in 2018 in caz ca nu mori tu mai repede si reinfintat dupa

 •  07 Ianuarie 2010, 12:28

nu avem jucatori de 18 echipe pt ca tu nu ai facut nimic cat ai stat la federatie. esti o nulitate si atat timp cat o nulitate ca tine o sa ne conduca fotbalul romanesc mai mult de atat nu o sa vedem(adica nimic). caracter de conducator al fotbalului romanesc. nici nu ne miram de ce se spurca toti conducatori de cluburi intre ei. au avut de la cine sa invete. golanul numarul 1 cu numele de sandu. la tot ce ai facut tu bun in fotbalul nostru nici nu ma mira de reactia avuta de aceasta nulitate.

dinamo4ever90
dinamo4ever90  •  07 Ianuarie 2010, 11:41

da frate ,,,,,, eu ma gandeam sa facem 2 conferinte EST si VEST , fiecare echipa sa joace cu cele din conferinta de 4 ori, sa se joace in fiecare zi , sa nu mai fie 2 reprize , sa fie 4 sferturi , cu play off ,,,,,da sferturi semifinale finala etc ,,,,,,sa numai fie tur retur , sa fie cel mai bun din 7 meciuri .... transferurile sa numai fie pe bani ci doar pe schimburi de jucatori , sa introducem draft in fotbal , si tot asa ............ sa ne americanizam de tot ... hai ca sunteti nebuni ,,,

Vezi toate comentariile (19)
Comentează